Încă o seară mare pentru Dora Gaitanovici în galele live de la Vocea României, şi buzoianca merge direct în finală, unde se va lupta cu trei concurenţi pentru trofeu.
Lara Fabian. Acesta a fost personajul interpretat de Dora Gaitanovici în semifinala de vineri seară, o seară în care vocile au creat un adevărat spectacol şi în care ne-am bucurat că Dora se află printre cei patru finalişti, alături de Bogdan Ioan, Mădălina Coca şi Alma Boiangiu. Concurenta cu care a urcat Dora pe scenă în timpul semifinalei de la Vocea României a fost Alexa Dragu.

De departe, mica artistă din echipa Irinei a impresionat audienţa cu emoţionanta piesă a Larei Fabian, „Je suis malade”.

„A fost foarte, foarte, foarte bine! A cântat foarte, foarte frumos! Foarte matur, foarte cald. Felicitări, Dora! Excelent!”, a spus Tudor Chirilă după prestaţia buzoiencei. „Eşti extraordinar de matură în interpretare. Eşti foarte serioasă, foarte dedicată acestei meserii. Te felicit pentru implicarea pe care o ai în cariera ta. Ai avut o interpretare extraordinară!”, a continuat Smiley. Irina Rimes, antrenoarea buzoiencei, a spus un lucru ce a descris întregul moment al Dorei: „Nu a fost un moment teatral, nu a fost un moment jucat. A fost un moment trăit”.

„Vă pot spune din culise ce oameni extraordinari am avut ocazia să cunosc în acest concurs”

După ce contracandidata Dorei, Alexa Dragu, şi-a demonstrat calităţile vocale cu piesa „Fallin”, a urmat un trio muzical de excepţie, compus din cele două concurente şi antre­noarea lor. Irina, Alexa şi Dora au cântat „Visele”, hitul antrenoarei lor. Într-o manieră uşor diferită de varianta originală, piesa le-a pus în valoare pe concurente, iar antrenorii au apreciat momentul. Pe toată durata emisiunii, publicul şi-a putut vota preferatul. După ultima interpretare a serii, Dora a fost declarată una dintre cele patru voci care se vor “lupta” pentru câştigarea ­tit­lului Vocea României 2018.
„Mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc! Oamenilor de acasă, spectatorilor care m-au votat! Îi salut şi pe profesorii şi pe colegii mei care mi-au fost alături din toată inima de la Balul Majoratului! O parte din mine a fost cu voi! Mă bazez pe voi şi săptămâna viitoare! În finală voi munci cu toată pasiunea pentru a îi convinge şi pe cei care nu m-au votat! Împreună putem scrie istorie! Sunt fericită. (…) Familia Irina este un vis devenit realitate! Vă pot spune din culise ce oameni extraordinari am avut ocazia să cunosc în acest concurs! Atâta căldură, ospitalitate şi pasiune pentru munca lor rar am întâlnit. Felul lor de a fi mă inspiră, îmi dă energie şi încredere în ce putem construi împreună! Vă iubesc! Nu aş fi putut ajunge până aici fără sprijinul vostru sincer! Alexa şi Irina Rimes, vă port în inima mea în finală”, a scris Dora pe pagina sa de Facebook după emisiune.

DISTRIBUIȚI
loading...