• „Tu trebuie să ai succes în afara granițelor țării”, i-a spus Ștefan Bănică

Buzoianca Doinița Ioniță a reușit, încă o dată, să taie respirația publicului cu prestația sa de duminică de la X Factor. Solista care a sărbătorit în week-end, chiar în ,,casa X Facto”, împlinirea vârstei de 16 ani, s-a calificat în finala concursului, rămânând în lupta pentru premiul de 100.000 de euro.

Bella Santiago, Doinița Ioniță, Ioana Bulgaru și Cristian Moldovan sunt finaliștii „X Factor” de anul acesta. Duminica viitoare, de la ora 20,00 unul dintre aceștia va deveni câștigă­torul marelui premiul X Factor. Cei patru, din opt concurenți rămași în concurs, au reușit, după o luptă strânsă în semifinala X Factor de duminică, să se califice în marea finală.

„Agentul tău trebuie să primească multe telefoane”   

Doinița Ioniță, „feblețea lui Vlad Drăgulin”, a reușit încă o dată să impresioneze prin vocea ei, iar votul telespectatorilor a fost cel care a stabilit primii doi concurenți eliminați ai serii: Alex Stremițeanu și trupa Vox. Ceilalți șase concurenți au fost nevoiți să își abandoneze emoțiile și să reia lupta către marea finală X Factor. Fiecare dintre ei a interpretat din nou o melodie și tot publicul a fost cel care a făcut departajarea.

Prima piesă cântată de buzoiancă a fost „Stone cold”, de la Demi Lovato, iar cea de-a doua, „De-ar fi să vii”, a regretatei Mihaela Runceanu. Doinița Ioniță, perla lui Ștefan Bănică, a lăsat audiența fără cuvinte: „Tu trebuie să ai succes în afara granițelor țării”, i-a spus celebrul artist elevei sale. „Doinița, după un asemenea parcurs la X Factor, agentul tău trebuie să primească multe telefoane pentru că ai muuult talent. Bravo pentru ceea ce faci”, i-a transmis adolescentei de 16 ani și Horia Brenciu.

„Mie mi-ai transmis o emoție incredibilă”

Mihaela Runceanu a făcut, din piesa aleasă de Doinița pentru semifinală, una dintre cele mai frumoase melodii de dragoste din istoria muzicii românești, iar Doinița Ionița a reușit să o ducă mai departe cu o interpretare fascinantă! Sărbătorita săptămânii a cântat impecabil și i-a făcut pe oamenii din ­pu­blic, dar și pe cei de la masa juraților, să priveas­că momentul cu ochii în lacrimi.

Concurenta X Factor i-a oferit hitului o mare greutate, lucru remarcat și de Carla’s Dreams: „Eu vreau să văd asta în ochii tuturor concurenților care vor cânta în această seară. Mie mi-ai transmis o emoție incredibilă”, a spus artistul moldovean despre interpretarea Doiniței.

Duminică este șansa ei cea mare să câștige marele premiu, așa că trebuie are nevoie de noi să îi fim aproape în adjudecarea marelui trofeu.

DISTRIBUIȚI
loading...