Adolescenta din Rm. Sărat care a fost comparată de juriul de la X-Factor cu Mariah Carey a fost invitată să cânte la Săptămâna Modei de la Paris, desfăşurată în perioada 25 septembrie-3 octombrie. Capitala Franţei a devenit timp de o săptămână loc de întâlnire pentru perso­nalităţi marcante din lumea modei precum Chloe, Stella McCartney şi L’Oréal.

Doiniţa Ioniţă a încântat publicul prezent la prezentarea creatorului Andres Aquino, purtând la rândul ei o creaţie a acestuia. Fosta câştigătoare Next Star şi una dintre vocile ce s-au făcut remarcate din prima la X-Factor a cântat o piesă de-a artistei Aura Urziceanu, „Opreşte-mă”, iar momentul său de interpretare a atras chiar şi un shooting special după. Doiniţa a fost îmbrăcată, şi în seara recitalului, şi la şedinţa foto, cu creaţiile preţioase ale designerului, fiind foarte mândră de invitaţia de a fi implicată în acest show.

Andres Aquino este fondatorul şi producătorul celebrului show de modă din New York City, „Couture Fashion Week”.

„Am cântat la Festiva­lul de Film de la Cannes şi urmează să cânt în des­chidere la Săptămâna Modei la New York.  Am venit la X Factor cu speranţa că îl voi câştiga, chiar cred că pot. Iar apoi, visul meu cel mai mare este să ajung să cânt pe Broadway”, a spus Doiniţa pe scena X-Factor

Adolescenta din Râmnicu Sărat are mari ambiţii privind cariera ei muzicală şi pare să nu-i stea nimic în cale. După ce a câştigat show-ul de talente Next Star, ea a participat la numeroase alte concursuri, atât în ţară cât şi peste hotare, iar acum îşi trăieşte marele vis şi are nevoie de susţinerea şi votul nostru, pentru a merge mai departe la X-Factor. Doiniţa spune despre ea acum că poate atinge patru octave pe claviatură, dar nu se va lăsa până nu va ajunge să le poată atinge pe toate opt. „Eu sper să pot duce toată claviatura. Asta îmi doresc şi asta îmi propun”, a mărturisit Doiniţa Ioniţă în faţa juraţilor X-Factor.

Opreste-ma -Aura Urziceanu❤️❤️Paris Fashion WeekDesign Andres AquinoTango Cabaret Hair: Atilla Gür

Gepostet von Doinita Ionita am Sonntag, 30. September 2018

DISTRIBUIȚI
loading...