• ,,Wild Fire“ a acumulat aproximativ 80.000 de vizualizări în doar două zile

Buzoianul DJ Sava este din nou pe valul… estival! Peste 80.000 de fani au dat play, în doar două zile, la cea mai nouă piesă ce poartă semnătura cunoscutului DJ. „Wild Fire”, aşa se numeşte cel mai nou single şi videoclip pe care DJ Sava l-a lansat alături de Misha Miller. Piesa este disponibilă de pe 3 iulie pe toate platformele digitale de download şi streaming.

„Mă bucur foarte mult că lansez <Wild Fire> şi că am colaborat cu Vanotek. Am testat piesa deja în câteva cluburi şi reacţia este foarte bună. Am mare încredere în <Wild Fire>. Misha este solista de care aveam nevoie şi sper să mai lucrăm la câteva piese împreună”, declara DJ Sava.

Clipul piesei „Wild Fire” este povestea călătoriei spirituale a unei fete. Acţiunea are loc într-un spaţiu suprarealist, unde jungla întâlneşte urba­nul.

„DJ Sava este un profesionist“    

„Am avut o experienţă foarte frumoasă alături de cele două echipe, NGM şi Loops, şi dansatorii de la Challenge Arts. A fost un proiect la care s-a muncit foarte mult şi sper să va placă. Sava este un om profesionist şi super pozitiv, căruia îi mulţumesc pentru încrederea acordată. Cu siguranţă nu e ultima noastră colaborare, avem în lucru multe lucruri interesante”,  a adăugat şi Misha Miller.

Până în prezent, DJ Sava a colaborat cu artişti precum Raluka, Connect-R, Alina Eremia, Faydee şi Irina Rimes. Artistul a lansat piese care au cucerit publicul atât din România, cât şi de peste hotare, şi care au adunat zeci de mi­lioane de vizulizări pe YouTube. De curând, recordul vizualizărilor artistului buzoian a atins o nouă valoare, 50 de milioane, cu piesa „Love in Dubai”, featuring Faydee,  lansată în 2016.  În 2017, DJ-ul a lansat „Nena“ (alături de Barbara Isasi) şi „Sea Lo Que Sea“ (alături de Carine). În februarie, artistul, împreună cu Olga Verbitchi, a lansat single-ul şi clipul „Coco Bongo”.

Originară din Chişinău, Misha Miller a lansat, de-a lungul timpului, piese alături de artişti precum Mark Azekko („Insane”), Alex Parker („Fix Your Heart”) şi Manuel Riva („Sacred Touch”).

DISTRIBUIȚI
loading...

1 COMENTARIU

  1. Mândri,că este buzoian.Mă bucur,că încă mai există,persoane, care să ducă numele României, într-un mod pozitiv, peste hotare.

Comments are closed.