Unul dintre cei mai de succes muzicieni buzoieni, DJ Sava, semnează o nouă colaborare despre care specialişti spun că va fi hit. Constantin Sava, alias DJ Sava, a lansat alături de Iova piesa „Magical Pla­ce”, single ce ar putea fi cu uşurinţă următorul hit pe care îl vei asculta la festivalurile tale preferate. Compusă de Luisa Luca alături de DJ Doppe şi Alex Cotoi, piesa este produsă de DJ Sava, iar videoclipul este regizat de Alex Ceauşu.

„Cel de-al treilea single pe care vi-l prezint anul acesta”

„Eram nerăbdător să lansez această piesă alături de Iova. Îmi place mult de ea, este un om foarte talentat şi cred că are un viitor frumos în muzică. <Magical Place> este cel de-al treilea single pe care vi-l prezint anul acesta şi sper să vă aducă moodul de festival acasă, în maşină, la muncă, în club sau oriunde vă aflaţi”, a declarat DJ Sava.

Iova este o artistă de la casa de discuri condusă de Smiley, HaHaHa Production, care a început să facă muzică de la 11 ani, de când a luat primele lecţii de pian şi chitară. Doi ani mai târ­ziu, a pus bazele unei trupe rock şi a început să scrie şi să compună.

Odată intrată în lumea televiziunii cu trupa

de adolescenţi LaLa Band, Iova s-a hotărât să se mute la Bucureşti şi să-şi continue visul, acela de a face muzică. Parcursul său muzical a început atunci când a trimis un demo cu muzica ei şi a reuşit să-l convingă pe Smiley. „Iova este un artist complex, e un om preocupat permanent de procesul de creaţie. Când a venit la HaHaHa Production avea deja un portofoliu de piese scrise şi compuse de ea. E un alt gen muzical, dar cred ca are multe de oferit ca artist”, măr­turiseşte Smiley.

„Am simţit fiecare cuvânt din piesă”

Despre colaborarea cu DJ Sava artista spune că se simte mândră de încre­derea pe care i-a oferit-o buzoianul.

„A fost o surpriză foarte plăcută şi neaşteptată! Am primit piesa să o ascult, fără să ştiu exact de unde, cum sau ce urmează să se întâmple cu ea. Abia apoi a venit propunerea unei colaborări şi mi s-a părut foarte tare ideea. Mă bucură faptul că DJ Sava a avut încredere şi că m-a auzit pe mine cântând piesa asta, la fel de tare cum mă bucură faptul că eu la rândul meu am putut să empatizez şi să simt fiecare cuvânt din ea”, a declarat IOVA.

DISTRIBUIȚI
loading...