O nouă provocare pentru regizorul buzoian Petre Năstase, ce își va căuta succesul de data aceasta pe plan internațional.  Este vorba despre clipul piesei care va reprezenta România la Eurovision în luna mai, la Tel Aviv, „On A Sunday”, interpretată de Ester Peony.

Regizorul buzoian  a precizat că videoclipul redă în imagini povestea fiecărui vers al piesei aleasă favorită la concursul internațional.  Cu o imagine pu­ternic conturată și o atitudine îndrăzneață, Ester pare că trăiește într-o lume imaginară, în care ființele legendare întruchipează emoțiile și trăirile ce pun stăpânire pe întregul univers al artistei. Single-ul îmbină sunetul de chitară cu versurile ce vin în completarea mood-ului dark, cu mesajul: dragostea devine periculoasă, atunci când o oferi persoanei nepotrivite, spun producătorii.

Piesa a primit, în finala selecției naționale, 65 de puncte din partea juriului și a publicului și a fost desemnată câștigătoare.

Unul dintre cei mai buni regizori români 

Petre Năstase a regizat în 2018 showul pe care trupa „The Humans” l-a prezentat în semifinala Eurovision de la Lisabona. Buzoianul este unul dintre cei mai buni regizori români, un profesionist care a regizat ,,Dansez pentru tine”, Cerbul de Aur și foarte multe videoclipuri din muzica românească aparținând unor artiști precum Pepe, Nick, Andra, Delia, Spicy, Cristina Rus, Ștefan Bănică Jr., Sanda Ladoși, Marcel Pavel, Loredana Groza, Nico, Vlad Miriță, Direcția 5 etc. De asemnea, în 2015, buzoianul a ales să filmeze clipul piesei “Anii” a trupei „Direcția 5” chiar la Buzău, la Colegiul Hasdeu, în parcul Crâng și la Cascada Cașoca de la Siriu.

Odată cu lansarea, videoclipul piesei „On A Sunday”, el a stârnit reacții atât din partea românilor, cât și din partea publicului străin. Părerile au fost împărțite, unii considerând că videoclipul este potrivit, în timp ce alții au criticat conceptul pe care îl abordează.

 

DISTRIBUIȚI
loading...