După ce a fost inclus în echipa de la “X Factor”, în ­ca­litate de prezentator, buzoianul Vlad Drăgulin beneficiază de încă un rol care îi aduce popularitate. Este vorba despre rolul principal în cel mai recent clip al Deliei, “Despablito”, piesă care deja a făcut senzaţie în peisajul muzical autohton.

Cântăreaţa Delia şi rapperul Grasu XXL au lansat singleul „Despablito“ cu un videoclip colorat şi amuzant, în care cei doi parodiază diverse personaje. Umor, culoare, un pic de spirit latino, un pic de spirit gypsy şi trimiteri la Columbia şi Pablo Escobar, toate sunt în noul videoclip lansat de Delia şi Grasu XXL cu un titlu-parodie ce face referire la hitul „Despacito“.

,,M-am simţit dorit“  

Tânărul înflăcărat care dansează pe mese este actorul Vlad Drăgulin, interpretul lui Malone în serialul „Băieţi de oraş“ şi co-prezentator, alături de Mihai Bendeac, al noului sezon „X Factor“. Provocarea venită din partea Deliei i-a adus acestuia o premieră, „Despablito“ fiind primul videoclip în care joacă.

„Spre ruşinea mea, am 27 de ani şi asta a fost prima mea experienţă în ceea ce priveşte videoclipurile. Se spune că «prima dată nu se uită niciodată», iar eu mă bucur că s-a întâmplat în aceste condiţii. M-am simţit dorit…“, spune Vlad.

Vlad Drăgulin este absol­vent al Liceului de Arta “Margareta Sterian” din Buzău, fiind inclus în timpul liceului într-un proiect dedicat tinerilor actori, coordonat de regreta­tul Cătălin Naum. Ulterior, Vlad a absolvit Facultatea de Teatru şi Film (UNATC) şi a fost cooptat de Mihai Bendeac în echipa de la “În puii mei”.

El a dat viaţă unei multitudini de personaje şi mărturiseşte că aceşti ani, în care a jucat alături de Mihai Bendeac şi de echipa acestuia, au reprezentat o etapă importantă a vieţii sale. “Pentru mine, <În puii mei!> se confundă cu debutul meu ca actor de televiziune. A fost o bornă foarte importantă. Eram la începutul anului trei, aveam douăzeci şi unu de ani abia împliniţi; eram foarte crud. În mod clar, experienţa aceasta mi-a modelat personalitatea artistică, dar şi umană, m-a profesionalizat, am dobândit rigurozitate şi am învăţat să fiu eficient în timpul scurt de repetiţii pe care l-am avut la dispoziţie”, a spus actorul Vlad Drăgulin.

DISTRIBUIȚI
loading...