• Fiul primarului din comuna Boldu a mai lucrat cu Marius Moga şi a dominat topurile muzicale cu piesa „I’m Coming Home”

O nouă poveste, o nouă piesă, de această dată despre „diversitate şi normalitate”. Acestea sunt cele două concepte pe care Puya le abordează în „Political Corect”, alături de artistul buzoian Georgian, în cea mai recentă piesă cu care cei doi au început anul 2018 şi pe care o dedică fanilor lor.

Cei doi anunţă că aceasta este prima piesă din sesiunile de studio pentru următorul album, iar din 13 februarie, Puya va lansa câte o piesă pe săptămână, în fiecare zi de marţi. Piesa cea nouă a fost „aruncată” pe piaţă pe 6 ­ia­nuarie şi până acum a reuşit să aibă aproape 200 de mii de vizualizări.

Reamintim că Georgian Mărăgărit a mai lansat la Global Records două single-uri „Closer“ şi „I’m Coming Home“ cu Vanotek şi The Code, piesă calificată în Selecţia Finală Eurovision, clasată pe locul al doilea. „Closer” a fost compusă şi produsă de buzoian împreună cu Vanotek, Axinte Narcis (Jackie Vegas), Alex Cotoi şi Adriana Rusu şi licenţiată în Rusia, Bulgaria, Franţa, Mo-naco, Ucraina, Belarus, Mol­dova, Kazakhstan, Uzbekistan, Turkmenistan, Tajikistan, Kyrgyzstan, Armenia, Georgia, Azerbaijan.

Cine este Georgian Mărgărit

Georgian este fiul primarului din comuna Boldu, Marian Mărgărit, la rândul său pasionat de muzică, dovadă stând colaborările primarului cu Cenaclul Flacăra al lui Adrian Păunescu şi piesele compuse pentru artişti precum Fuego şi Lorenna.

Georgian este pasionat de muzică încă din copilărie, a moştenit talentul muzical de la părinţii săi şi cântă de la 6 ani la pian. A absolvit Facultatea de Teologie Ortodoxă din Bucureşti. A lucrat în studio cu Marius Moga, dar şi cu John Puzzle pentru muzica din seria­le TV şi pentru muzica chill out. De asemenea, colaborează cu Famous Production pentru hitul „Până vara viitoare” – Jo cu Randi, precum şi cu Smash Production împreună cu ­Va­notek.

Până mai ieri compozitor de top, dar şi profesor în comuna natală, Boldu, Georgian Mărgărit  se mulţumea modest să nu apară în lumina reflectoarelor. A fost nevoie de piesa „I’m coming home“ ca vocea lui să-i facă pe mulţi să-i ceară să iasă în faţă. şi a acceptat. Selecţia naţională Eurovision a fost cea mai bună ocazie pentru el ca să devină mai mult decât omul din spatele scenei. Identificat cu greu, confundat cu Va­notek sau cu unul dintre membrii trupei, Georgian are un singur regret: în finală, organizatorii au anunţat numele câş­tigătorului şi i-au răpit prilejul de a le mulţimi celor care i-au votat. Vanotek, The Code şi Georgian au strâns 4.702 voturi, semn că piesa a fost pe gustul multora. Voturile nu au fost însă suficiente pentru ca ei să ne reprezinte România în Suedia.