Trupa DJ Project a împlinit 18 ani şi şi-a serbat „majoratul” alături de artistele care au fost, de-a lungul timpului, vocalistele formaţiei. Celebra trupă care are în repertoriu peste 20 de hituri, precum „Mi-e dor de noi”, „Privirea Ta”, „Nu”, „Regrete”, „Bun rămas”, „Sete de noi”,  „Suflet vândut” şi multe alte singleuri cu care au făcut furori, a urcat, luna trecută, pe scena Berăriei H, pentru un super concert aniversar, organizat în colaborare cu Sprint Music.

Buzoianca Ellie White, Adela Popescu, Giulia Anghelescu, şi Claudia Pavel au fost, de-a lungul timpului, soliste în această trupă, toate rămânând în relaţii speciale de prietenie cu cei doi DJ, Maxx şi Gino Manzotti.

De la înfiinţare, proiectul DJ-ilor timişoreni a avut un număr mare de soliste de-a lungul timpului. Au debutat cu buzoianca care a devenit între timp Ellie White (Elena Băltă­gan), apoi au cântat alături de Giulia Anghelescu, Claudia Pavel, Adela Popescu, Ela Rose şi de mara­mure­şeanca Xenia Costinar. DJ Maxx şi Gino Manzotti au fost nevoiţi să facă aceste schimbări în formula proiectului atât pentru a atrage din nou atenţia asupra trupei, dar şi pentru că mai toate fetele care au cântat în DJ Project au ales viaţa de familie în detrimentul carierei muzicale.

„Atmosfera a fost incendiară, iar reacţiile pe măsura”

Prima care a încins atmosfera la concertul aniversar a fost Giulia. Cu piese ca „Nu”, „Regrete” şi „Mi-e dor”, a început showul în forţă şi a început să dea publicului ce şi-a dorit să audă: piese care le-au trezit amintiri dragi.

Urmă­toarea solistă care a urcat pe scenă a fost Adela Popescu care, la rândul ei, a făcut valuri în mulţime. După Adela a urcat buzoianca Ellie White, care a ţinut publicul în picioare cu piese precum  „Şoapte”, „Hotel”, „Două Ano­timpuri”, „Privirea Ta” şi „Sete de noi”.

„Atmosfera a fost incendiară, iar reacţiile pe măsură. Telefoanele făceau o mare de lumină pe deasupra publicului, blitz-urile părând deja stroboscoape. Ne-am distrat de minune, atât eu cât şi publicul din faţa mea”, a declarat buzoianca.

„Mă bucur că am putut să le aducem pe toate cele patru soliste importante de la DJ Project pe o singură scenă, pentru că nu au existat niciodată certuri între noi, am rămas mereu prieteni şi colaborăm în continuare. Ade­la Popescu, Ellie White, Giulia Anghelescu şi noua noastră colegă, Mira, au făcut un megashow. Tot atunci am lansat şi noua piesă, un feat cu Mira, <Inima nebună!>, Sperăm să ajungă cât mai curând şi ea în topuri”, a mărturisit Gino Manzotti, jumătatea formulei DJ Project.

DISTRIBUIȚI
loading...