• Buzoianca recunoaşte că rămas cu o traumă în urma acestei întâmplări

Cu o voce capabilă să ducă patru octave, Doiniţa Ioniţă (15 ani) din Rm. Sărat a intrat, vineri, în prima seară de bootcamp de la X Factor, plină de încredere, fără emoţii. Zece concurente extrem de ­ta­lentate au trebuit să parcurgă o nouă etapă de selecţie pentru ca Ştefan Bănică să le poată alege pe cele mai bune patru din grupa pe care anul acesta o va antrena, grupa fetelor cu vârste mai mici de 24 de ani.

Doiniţa şi-a ales o melodie necunoscută, în limba albaneză, care i-a permis să facă un adevărat slalom vocal. Dacă Delia nu a fost de acord cu alegerea piesei, Ştefan Bănică a înţeles dorinţa demonstrativă a concurentei. A simţit şi pielea de găină, Doiniţa reuşind să transmită multe emoţii printr-o limbă neînţeleasă şi determinându-l pe juratul Bănică să o dorească în continuare în echipa lui.

După momente muzicale deosebite, teatrale şi interesante, îndelungi pre­legeri şi alegeri, dar şi multe ridicări de pe scaun, câştigătoarele au fost: Mălina Ciarnău, Doiniţa Ioniţă, Francesca Hojda şi Ioana Bulgaru. Două dintre cele patru vor ajunge ulterior în Galele Live. Viitoare dueluri vor fi: Mălina Ciarnău versus Doiniţa Ioniţă şi Francesca Hojda versus Ioana Bulgaru.

„Taxată” de Brenciu, apreciată de Bănică    

Chiar dacă buzoianca a impresionat prin interpretarea piesei „Suus” a Ronei Nishliu, Horia Brenciu a ţinut să precizeze că Doiniţa este prea sigură pe calităţile ei vocale, ceea ce îi dă o anumită suficienţă. Antrenorul buzoiencei, Ştefan Bănică, a spus însă că o fată de 15 ani care poate atinge patru octave este un artist care merită toată aprecierea.

A fost o ediţie bogată în voci tinere şi foarte bune, în care grupurile au căzut în sarcina lui Horia Brenciu, Delia va coordona concurenţii adulţi, Carla’s Dreams va preluat echipa băieţilor, iar ştefan Bănică va antrena vocile cele sub 24 de ani.

DISTRIBUIȚI
loading...