Relația de dragoste dintre buzoianca Cristina Stroe și Damian Drăghici evoluează la un alt nivel. După venirea pe lume, în urmă cu trei luni, a băiatului lor, Andrei Yeshua, cei doi au hotărât să lanseze un proiect muzical comun. Este vorba despre trupa Zaotar, un proiect muzical cu influențe ­tradiționa­l-electronice, din care mai fac parte Liviu Tănăsoiu (Ryme), Paul Ilea (Mongol). În cadrul trupei, Cristina și Damian și-au luat numele de scenă Creona și Dilo, iar în urmă cu câteva zile au scos pe piață deja prima piesă, intitulată Yele.

„Zaotar este numele noului nostru proiect. De mai mult timp discutăm cu super producătorul și muzicianul Paul Ilea sa facem un proiect împreună, și așa s-a născut Zaotar. Proiectului i s-a alăturat Cristina Stroe cu vocea ei superbă și extrem de talentată, foarte profund artistică și a adăugat un feeling de o sensibilitate rară acestei piese – Yele. Ea este inima mea și inima proiectului, pentru că, de la o improvizație de-a ei a pornit tot!! Următorul a fost Tănăsoiu Liviu (Ryme) un super talentat rapper, artist și producător care a fost adus în proiect de Cristina dintr-un impuls, și, de fapt, el a adăugat ce era nevoie. Sper să vă placă și să fie precum sufletele noastre de fresh. Așa cum ne-am simțit când am lucrat la proiect. Clipul este regizat de Alex Ceaușu care aici își arată fața lui adevărata. Omul este bestial!!!”, a precizat Damian Drăghici.

„Numele lui înseamnă MUZICĂ pentru mine”

Piesa lansată cu tot cu videoclip pe 20 iunie are peste 6.800 de vizualizări. La rândul ei, buzoianca Cristina Stroe, devenită cunoscută după participarea la Vocea României și colaborarea cu Andra, spune că a pus mult suflet în acest proiect.

„Lansăm prima piesă cu clip al proiectului Zaotar. Este un proiect românesc, frumos împachetat într-o fuziune de sunete și acorduri actuale. Sper din suflet să ne fiți alături pe paginile de Facebook și Instagram și să ne transmiteți părerile voastre. Am pus mult, muuuult suflet în realizarea acestui proiect și am avut alături numai oameni frumoși și talentați. Liviu, unul dintre cei mai pasionați, muncitori și talentați oameni cu care am lucrat, Paul Ilea nu mai are nevoie de nicio prezentare, mare om, mare producător, mare muzician! Și Damian Drăghici – buki al meu. Numele lui înseamnă MUZICĂ pentru mine”, a scris și Cristina.

Damian Drăghici mai precizează că Zaotar este pentru el mai mult decât un simplu proiect, este „cea mai frumoasă perioadă din viața mea și despre dragoste, momentul în care am cunoscut-o și m-am îndrăgostit de Cristina Stroe”.

https://www.youtube.com/watch?v=NvcYfaj3oSU

DISTRIBUIȚI
loading...