• „Viento” este primul single al celebrului italian

O buzoiancă în primul clip al celui mai spectaculos mi­liardar de pe planetă. Este vorba despre frumoasa Corina Chivu şi de celebrul Gianluca Vacchi, cel care, mai nou, s-a lansat pe piaţă cu primul său single „Viento”.

Gianluca, supranumit „mi­liardarul excentric”, a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a început să creeze viral după viral pe contul lui de Instagram, ajungând să aibă aproape 10 milioane de urmăritori! Nu doar forma excepţională în care se află excentricul miliardar italian la vârsta de aproape 50 de ani sau mişcările senzaţionale făcute în tandem cu soţia sa i-au dat pe spate pe fanii lui, ci şi felul în care Gianluca îşi trăieşte fiecare zi, de parcă ar fi ultima. Ce-i drept, la ce avere fabuloasă are Vacchi, nu este de mirare că îşi permite să se răsfeţe pe iahturi de lux şi să se plimbe cu avioane private prin cele mai exotice destinaţii ale lumii!

Avere estimată la peste 450 de milioane de dolari   

După ce a preluat firma tatălui, miliardarul a făcut nişte mutări pe piaţa financiară, administrând cu o mână de fier o serie de companii preluate, incluse apoi în conglomeratul deţinut de el, ori creând de la zero o serie de firme pe care le-a vândut pe sume ameţitoare. La finele anului trecut, afacerea administrată de Vacchi a fost estimată la o avere pe piaţă de două miliarde de dolari, iar averea proprie a depăşit 450 de milioane de dolari, fiind în creştere constantă. Succesul înregistrat pe reţelele de socializare l-au transformat într-un adevărat enterteiner, invitat în marile cluburi ale lumii să întreţină atmosfera. Aşa a ajuns celebrul Gianluca anul trecut şi la o petrecere organizată de un celebru club din Bucureşti. Mai nou, italiantul excentric îşi încearcă norocul şi în plan muzical, piesa “Viento” fiind primul său single.

A mai apărut în clipul celor de la Lost Frequencies   

Şi cum celebritatea se ataşează de frumuseţe, a mai fost doar un pas până când vedeta Vachhi să coopteze fete frumoase pentru primul său clip, care a fost filmat pe un iaht şi în club. Buzoianca Corina Chivu, cel mai probabil, l-a convins pe miliardar prin frumuseţe şi naturaleţe, trecând cu brio de castingul.

Reamintim că modelul este absolventa al Colegiului Hasdeu, a fost, în 2013, protagonista clipului lui Connect-R de la piesa „Noi ne potrivim“. A mai apărut în clipul „Beautiful Live“ al lui Lost Frequencies ft. SandroCavazza şi în clipul danezului Jimilian la piesa „Sommer Sindssyg“. Stabilită la Ibiza, unde este model al unei agenţii, Corina se mândreşte cu diploma de absolvire a şcolii de actorie deţinută de Bobby Păunescu, Mandragora Movies. Acolo, buzoianca a avut oportunitatea de a învăţa trucuri şi lecţii de pe platourile de filmare direct de la celebra profesoară Ivana Chubbuck, cea care le-a avut la curs şi pe vedetele Charlize Theron, James Franco sau Halle Berry.

DISTRIBUIȚI
loading...