Sub titlul „Constantin Toma, doi ani de muncă la Primăria Buzău”, primarul municipiului și-a prezentat bilanțul primei jumătăți de mandat printr-un film postat pe pagina sa oficială de Facebook.

Filmul trece în revistă activitatea și realizările lui Constantin Toma în cei doi ani de când se află la conducerea municipiului. Acesta face o comparație dintre situaţia financiară a Primăriei din urmă cu un doi ani față de cea din acest moment, și vorbește despre avantajele implementării sistemului Kaizen în Primărie, măsură a cărei  aplicare a fost impusă de lipsa acută de personal din Palatul Comunal.

Primarul Constantin Toma remarcă investiția de 3 milioane euro pe care Urbis Serv a făcut-o din banii pe care municipalitatea i-a alocat la finele anului trecut pentru achiziționarea unor utilaje performante necesare reabilitării infrastructurii orașului, printre care și o stație de asfalt.

Nu sunt ratate nici evenimentele culturale organizate la sfârșitul anului trecut și în prima jumătate a acestui an, dintre care se remarcă manifestările de Ziua Eroilor din 16 și 17 mai, organizate pe Calea Eroilor, pe care primarul Constantin Toma o consideră „probabil cea mai frumoasă intrare într-un oraș din România”.

DISTRIBUIȚI
loading...

4 COMENTARII

  1. Eu recunosc un lucru: furăciunile sunt diminuate în proporție considerabilă. Despre logo-ul orașului cred că ar fi dat mai bine un concurs. Creatorul lui are argumente. Stăm încă foarte rău la parcări, fluența circulației, treceri de pietoni și la viziunea contemporană a evoluției capitalei de județ. Ce spun cetățenii se aude în piață, în Parcul Sfinții Îngeri sau lângă primărie dar, mai ales pe bulevard sau în Crâng. E interesantă o oră – două, la o sptămână, de trecere a primarului prin lume..

  2. Orice-ar spune adversarii politici și nepolitici ai lui Tomiță, aspectul cel mai important este că în cei doi ani de mandat, târgul Buzău, care părea încremenit, s-a trezit la viață. Buzăul nu mai dă senzația de oraș fantomă iar acest lucru i se datorează în exclusivitate primarului Tomiță.

  3. Logo-ul orasului Buzau nu e corespunzator. Chiar ne putem duce cu gandul la prescurtarea ”B” care vine de la Bucuresti, nicidecum la Buzau..din punctul meu de vedere ar fi trebuit ”BZ” care ar fi fost reprezentativ.Sper sa va ganditi in acest sens ca suntem confuzi cu acest concept de logo si in plus nu e ceva original si waw, mai inspirat e logo/simbolul de pe autobuzele orasului.
    Restul aspectelor, no comment. Go on with the changes !

Comments are closed.