• „Finețe interpretativă, rafinament”, au fost cuvintele celebrului Octavian Ursulescu despre buzoiancă

La 18 ani, pe scenă cu Aurelian Temișan, Corina Chiriac, Laura Bretan și distinsă cu o mențiune. Toate acestea o au în prim-plan pe buzoianca Bianca Mihai, adolescenta ce a demonstrat că muzica este pentru ea cheia succesului către o carieră de artist. Buzoianca a concurat în cadrul ediției cu numărul XV a Festivalului Internațional „George ­Gri­goriu”, ce a avut loc la Brăila în perioada 17-19 mai. Bianca a ales să interpreteze în concurs piesele „Pentru un sărut”, ce îi aparține Stelei Enache (compozitor Geor­ge Grigoriu), și „Iubirea noastră nu are apus” (Titel Popo­vici).

Buzoianca de 18 ani a fost prezentată pe scenă de către celebrul Octavian Ursulescu ca o revelație a ­ge­nerației sale, amintind de prestațiile sale de la Festivalul de la Amara, unde a obținut locul II, și de cel de la Focșani, „Florentin Delmar”, unde Bianca a luat tot locul al doilea. După ce i s-a înmânat premiul, buzoianca le-a mulțumit oamenilor ,,alături de care s-a simțit ca acasă”.

„Am concurat cu oameni mari, din toată lumea” 

„Mențiune. Una de care sunt foarte mândră, pentru că am concurat cu oameni maaari, din toată lumea! Dar în primul rând sunt recunoscătoare pentru șansa de a avea în spate un band cu instrumentiști extrem de valoroși, ai artistului Ionel Tudor. Mul­țumesc! Pentru tot!”, a scris adolescenta pe re­țeaua de socializare.

„Finețe interpretativă, rafinament”, au fost complimentele aduse de Octavian Ursulescu la finalul celor două momente artistice ale buzoiencei.

La ediția de anul acesta a Festivalului „George Gri­goriu” au participat 11 tineri români și 13 din țări precum Armenia, Italia, Bulgaria, USA, Belgia, Rusia sau Moldova. Tinerii s-au prezentat în fața jurizaților cu două piese din repertoriul de muzică ușoară românească, una neapărat din creația lui George ­Gri­goriu. Valoarea totală a premiilor a fost de 8.000 euro, ceea ce nu-i deloc puțin, chiar și în comparație cu alte concursuri similare din arealul european.

Bianca Mihai a mai fost remarcată și la showuri precum “Romanii au talent”, Festivalul Internațional „Chants, sons sur scene” și la “Talentul în liceu s-ARaTă”, precum și la emisiunea „Cântă acum cu mine”.

DISTRIBUIȚI
loading...