• Cei doi artişti înregistrează un album inedit ce va conţine 15 piese de muzică uşoară, în care „Nemuritorul” este atât compozitor, cât şi interpret

Au colaborat la multe evenimente, au filmat clipuri împreună şi, mai nou, au făcut un featuring pe alt gen de muzică decât cel care i-a consacrat. Adriana Stuparu şi maestrul Constantin Ungu­rea­nu şi-au pus talentul la contribuţie şi au scos pe piaţă un nou proiect, de muzică uşoară.

Clipul piesei „Nu am crezut“ are parte deja de sute de vizualizări pe reţelele de profil, iar cunoscutul compozitor buzoian, lider al trupei etno Nemuritorii, ne-a dez­văluit că în studio deja s-au mai înregistrat alte trei melodii, ce vor face parte dintr-un album unic.

„Am ales muzica uşoară pentru că jonglez mai bine cu versurile”

    „Eu cu Adriana mă cunosc de câţiva ani deja, şi mă bucur să constat că a progresat, având o evoluţie de excepţie, aşa că i-am oferit încrederea mea de a colabora ca şi compozitor şi interpret pe câteva piese. A încântat-o ideea şi am trecut la treabă. M-am întors cu drag la una dintre primele mele iubiri, compoziţia, şi am ales muzica uşoară, pentru că pot jongla altfel cu versurile. Am terminat cap-coadă prima piesă cu tot cu videoclip, mai avem alte trei în lucru pentru filmări şi, dacă la spectacolele viitoare şi la evenimentele private merg momentele acestea separat de proiectul Nemuritorii, vom transforma totul într-un album”, a deta­liat Constantin Ungureanu.

Liderul trupei etno a mai dezvăluit că la Chişinău, destinaţia unde trupa lui este solicitată la spectacole de câţiva ani buni, merge foarte bine formula de duet, aşa că pe Adriana Stuparu au avut-o ca invitată specială la ultimele evenimente de peste Prut, în cadrul momentelor de muzică uşoară.

Piesele noi vor fi prezentate la Chişinău

„Publicul din Chişinău a primit-o foarte bine pe Adriana. Piesele de muzică uşoară au fost pe placul lor, de aceea ne-am gândit la acest duet ca la un proiect separat în spectacolele noastre şi, de ce nu, în evenimentele noastre private. Până atunci, ascultaţi piesa de debut a noastră şi reîn­dră­gostiţi-vă de muzica uşoa­ră, de poveşti de iubire şi de decizii înţelepte”, a mai declarat Constantin Ungureanu.

Între timp, în paralel, maestrul onorează, alături de cei doi „nemuritori”, evenimentele organizate de firmele private din Buzău, serbările câmpeneşti ce au luat startul zilele acestea, nunţile şi botezurile, acolo unde „hai­­ducii” cântă în formula consacrată, de trei. De cealaltă parte, Adriana Stuparu  are câteva realizări alături de prichindeii ei talentaţi de la Centrul Cultural „Alexandru Marghiloman”, cu care au obţinut diplome şi premii la concursurile de muzică folclorică: 14 premii au obţinut elevii Clubului de Folclor „Tradiţii“ al Centrului Cultural „Alexandru Marghiloman“.

DISTRIBUIȚI
loading...