• Luceafărul se menţine pe podium, Fortius a urcat pe locul 5

Galop de sănătate pentru cele două echipe buzoiene de futsal în etapa a 13-a a Ligii a 2-a. După o pauză de două săptămâni, în care campionatul a fost întrerupt datorită participării echipei naţionale la Campionatul European din Slovenia, Luceafărul şi Fortius au revenit pe teren cu mare poftă de joc şi de gol, în partidele pe care ambele le-au susţinut în deplasare.

Împotriva unor formaţii din a doua jumătate a clasamentului, echipele buzoiene au făcut legea. La Lăzarea, acolo unde a disputat partida cu Inter Gheorgheni, Luceafărul şi-a surclasat adversara, pe care a învins-o cu scorul de 10-1! Ceva mai echilibrat şi cu oarecare emoţii a fost meciul pe care Fortius l-a susţinut la Remetea, cu penultima clasată, Kereszthegy, de care buzoienii au trecut în final cu scorul de 8-6, o diferenţă care ar fi putut fi însă şi mai mare, dacă oaspeţii n-ar fi ratat o mulţime de ocazii, inclusiv două lovituri de la 10 metri.

Cu cele 3 puncte obţinute în aceste partide, Luceafărul se menţine pe podium, la doar o “lungime” de locul secund, în timp ce Fortius a urcat până pe locul 5.

Liga a 2-a, Etapa a 13-a, rezultate:

Clujana Cluj Napoca – Ceahlăul Piatra Neamţ 15-4

Inter Gheorgheni – Luceafărul Buzău 1-10

KSE Tg. Secuiesc – Dinamo Oradea 14-7

Bukovina Vicov – West Deva 13-5

Kereszthegy Remetea – Fortius Buzău 6-8

Pro Tineret Sighişoara – Colţea Braşov 1-8

Clasament

1. Clujana            33 p.

2. Tg. Secuiesc   26 p.

3. LUCEAFARUL                 25 p.

4. Bukovina         21 p.

5. FORTIUS          21 p.

6. Colţea              20 p.

7. Ceahlăul          20 p.

8. West Deva     17 p.

9. Gheorgheni   13 p.

10. Oradea          8 p.

11. Remetea      7 p.

12. Sighişoara     1 p.

Fortius joacă duminică în optimile Cupei

Federaţia Română de Fotbal a definitivat programul partidelor din cadrul optimilor de finală ale Cupei României, fază în care intră în competiţie şi echipele din Liga I. Printre cele 16 aflate în cursă se numără şi Fortius Buzău, care va da piept cu Muncitorul Reşiţa, formaţie aflată pe locul 8 în primul eşalon. Partida se va disputa duminică, de la ora 13,00, la Sala Sporturilor.

DISTRIBUIȚI
loading...