• SCM Gloria Buzău – Podravka Koprivnica 25-24 (10-8)

Handbalistele de la Gloria au reușit, miercuri seară, una dintre cele mai importante victorii. Chiar dacă aceasta s-a produs într-un meci amical, rezultatul va rămâne unul extrem de important în palmaresul echipei buzoiene. În al doilea joc din cadrul turneului internațional de la Brașov – Cupa Corona 100 România, Gloria a reușit să învingă puternica echipă croată Podravka Koprovnica, unul dintre ma­rile nume ale handbalului feminin european. A fost un succes la limită al elevelor lui Dumitru Muși și Romeo Ilie, scor 25-24.

După o primă repriză controlată de buzoience, în cea de-a doua croatele au încercat să revină pe tabelă, s-au aflat în mai multe rânduri la conducere, dar Gloria a gestionat perfect finalul și s-a impus cu un gol avantaj. Principalele marcatoare ale SCM au fost Marija Gedroit – 8 goluri și Ana Maria Simion – 6 goluri. În cel de-al doilea meci al zilei, SCM Rm. Vâlcea a învins-o pe Corona Brașov cu scorul de 31-23. Joi după-amiază, în ultimul joc al turneului, Gloria a întâlnit formația din Rm. Vâlcea.

Vineri pauză, apoi turneul de la Brăila

Participarea la turneul amical de la Brașov n-a fost ultima acțiune a Gloriei înainte de vacanța de Crăciun.

După o zi de pauză, vineri, handbalistele buzoience vor juca într-un nou turneu amical, la Brăila – Cupa „Dunărea”, a 5-a ediție, în care vor întâlni sâmbătă, de la ora 18,00, pe CSM Galați. În funcție de rezultat, Gloria va juca a doua zi cu învinsa sau învingătoarea meciului dintre Dunărea Brăila și HCM Slobozia.

Turneu Brăila

Sâmbătă, 22 decembrie:

  • ora 16,00: Dunărea Brăila – HCM Slobozia
  • ora 18,00: SCM Gloria – CSM Galați

Duminică, 23 decembrie:

  • ora 10,00: învingătoare meci 1 – învingătoare meci 2
  • ora 12,00: învinsă meci 1 – învinsă meci 2

Un al treilea și ultim turneu din această iarnă la care vor participa handbalistele Gloriei va fi cel de la Rm. Vâlcea, de pe 28 și 29 decembrie, alături de gazdele de la SCM, Corona Brașov și CSM Slatina.

DISTRIBUIȚI
loading...