Președintele PRO Ro­mânia, Victor Ponta, vine luni la Râmnicu Sărat, pentru a se întâlni cu membrii și simpatizanții acestei formațiuni politice. Conform unui comunicat de presă al organizației județene a PRO România, vizita de luni este doar o etapă din cadrul unui “tur de forță” pe care fostul premier îl va face în județ, drept “dovadă a recunoașterii muncii membrilor de la Buzău și a importanței filialei în economia politică a partidului”.

„Ultima ședință a filialei buzoiene a partidului condus de Victor Ponta a demonstrat că membri noștri sunt pe deplin pregătiți de orice fel de confruntare electorală, iar sala plină a fost o confirmare a faptului că oamenii valoroși care s-au alăturat în ultima vreme formațiunii sunt puși pe treabă. Pe lângă discuțiile strict politice, inerente oricărei întâlniri de partid, s-au adus în prin plan și probleme organizatorice importante, care să propulseze PRO România Buzău printre cele mai importante filiale din țară, unul dintre pilonii care va ridica scorul electoral, primul examen fiind chiar alegerile europarlamentare din acest an. Și cum toate sondajele clasează PRO România al treilea partid ca importanță în preferințele românilor, cu un scor foarte aproape de două cifre, suntem siguri că până la alegeri, acesta va crește semnificativ. Iar partidul va trimite mulți oameni competenți și de valoare în Parlamentul European, care să lucreze atât pentru Ro­mânia, cât și pentru edificarea unei Europe mult mai puternice în toate planurile”, se arată în comunicatul de presă al organizației județene a PRO România.

Conform sursei citate, la întâlnirile din județul Buzău vor fi prezentate strategiile și politicile partidului: „Iar o dovadă a recunoașterii muncii membrilor de la Buzău și a importanței filialei în economia politică a partidului, cu siguranță va fi un adevărat tur de forță pe care președintele Victor Ponta îl va face în curând prin județ, unde se va întâlni cu membri, simpatizanți dar și cu simpli cetățeni, și unde vor fi prezentate strategiile și politicile partidului, prima dintre aceste întâlniri urmând să aibă loc luni, 21 ianuarie, la Râmnicu Sărat. Este și un preambul în vederea pregătirii alegerilor care vor urma, lista la europarlamentare, una foarte valoroasă, fiind deschisă chiar de președintele partidului, Victor Ponta. Iar pe locul doi, așa cum unul dintre membri Comitetului de Coordonare de la Buzău, Viorel Dobre, anticipa într-o emisiune televizată, cel mai probabil se va află actualul europarlamentar Corina Crețu, poate cel mai valoros politician român din Parlamentul European, cel care a luptat pentru atragerea cât mai multor fonduri europene de către țara noastră”, se mai arată în comunicatul PRO România Buzău.

DISTRIBUIȚI
loading...

1 COMENTARIU

  1. Încep să cred că primarul Buzăului are o gândirea liberlală. Nu apar termenele dl. primar. Poate reușiți să începeți proiectul până la alegerile locale. Bun! Felicitări!!

Comments are closed.