Conducerea SCM Gloria Buzău va fi asigurată, cu titlu interimar, până la organizarea unui concurs, de un manager din afara fenomenului sportiv, a anunţat, vineri, primarul Constantin Toma. Acesta a decis să nu-i mai prelungească lui Vasile Niţă mandatul de director interimar, care expira sâmbătă, 24 februarie.

„Dimineaţă am avut o discuţie cu domnul Niţă şi nu i-am mai prelungit acel contract. Puteam să-l mai prelungesc încă trei luni de zile, dar având în vedere situaţia un pic mai complicată – nu vreau s-o dezvolt şi vă rog să mă înţelegeţi -, am ales să întrerupem legătura cu dumnealui din punct de vedere al funcţiei de director. Bineînţeles că avem mai multe variante de lucru, decizia va ține de primar până se va ţine concurs. Opţiunea mea este de a aduce pe cineva din afara sistemului sportiv, să aducem un manager, cu studii, cu experienţă mare, astfel încât să managerieze acest club pentru că, în primul rând, trebuie să fie un foarte bun manager şi pe urmă un foarte bun fost sportiv de performanţă”, a precizat primarul Constantin Toma.

Fost preşedinte al clubului de rugby Stejarul, Vasile Niţă şi-a început mandatul ca director interimar pe 24 august 2017, odată cu înfiinţarea, oficială, a SCM Gloria Buzău.

DISTRIBUIȚI
loading...

3 COMENTARII

  1. Sa vina alexandru musetoiu stie cum sa conduca a fost un antrenor foarte bun .Nu ca vasile nita care a furat tot ce sa putut de la cfr buzau si acum a distrus rugby ss pleca acasa si nici arbitru sa nu mai fie al cunosc de cand jucam rugby

  2. Aduceti oameni care au legatura cu fenomenul va altfel sunt total depasiti! Unul care habar nu are cati rugbisti sunt intr o echipa de rugby …sincer va faceti de rusine!

  3. Tarusul asta era total nepregatit , tendentios si isi juca chiar libertatea profesand intr- o postura total nepotrivita lui.Aduceti oameni pregatiti si loiali , domnule primar !

Comments are closed.