27 de ani
de presa libera
Marti, Octombrie 24, 2017 08:50 AM

Monden

“Vara împreună”, şase zile de entertainment gratuit pentru copii

de Vali MARINESCU
Monden  |
07.08.2017, 00:00
627
  • Programul este iniţiat de parohia romano-catolică “Sfântul Iosif” din Buzău şi implică tineri voluntari ce vor organiza pentru prichindei jocuri, concursuri, dansuri şi ateliere de lucru manual

    Vrei să îţi duci copilul sau copii într-un loc de joacă în care să se cânte, să se danseze, să se joace teatru şi să se iniţieze jocuri interactive, totul gratuit? Reprezentanţii parohiei romano-catolice din Buzău s-au gândit să amenajeze, într-o locaţie aflată pe strada N. Titulescu, nr. 12, un tip de părculeţ unde voia bună şi distracţia vor fi la loc de cinste. De duminică, 6 august, timp de o săptămână, tineri voluntari se ocupă de copiii tăi, implicându-i în ateliere de lucru manual, învăţându-i cântece, dansuri, piese de teatru şi organizând concursuri cu premii simbolice.

   “Programul se intitulează «Vara împreună> şi va însemna că, timp de şase zile, noi, tinerii voluntari, îi vom aştepta pe prichindei cu jocuri interactive şi educative, fără teme, să simtă că este vacanţă din plin. |i vom premia pe cei mai isteţi şi ambiţioşi şi îi vom aştepta, de pe 6 august până pe 12 august, într-o locaţie de pe strada N. Titulescu, zilnic, de la 9,00 la 13,00. Cine doreşte să înscrie copilaşii o vor putea face la cancelaria parohiei, la Maria Şuleapă, sau la numărul de telefon 0761.640.830 sau 0723.454.349. Sunt aşteptaţi toţi copiii din Buzău, indiferent de religie, vârstă etc. Va fi multă voie bună, vă asigu­răm!“, a spus voluntarul Andra Nicolae. Accesul în locaţie va fi complet gratuit, programul asi­gurând rechizite, accesorii, jucării şi zâmbete, la pachet!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

O avalanșă a provocat moartea a 12 alpiniști pe cel mai înalt pisc din Mongolia
Marti, Octombrie 24, 2017 08:41 AM

Douăsprezece alpiniști au murit și alți cinci sunt dați dispăruți în urma unei avalanșe care s-a produs pe muntele Otgontenger, din centrul Mongoliei, potrivit agenției de presă Montsame, citată de EFE.

INHGA: Cod galben de inundații pe râuri din județele Dâmbovița și Prahova, până la ora 15:00
Marti, Octombrie 24, 2017 08:21 AM

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, marți dimineața, o atenționare Cod galben de inundații, valabilă până la ora 15:00, în două bazine hidrografice de pe raza județelor Dâmbovița și Prahova.

Modificarea Legii de organizare și funcționare a AGERPRES îi pune în pericol independența, atrage atenția OSCE
Marti, Octombrie 24, 2017 08:14 AM

Reprezentantul Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE) pentru libertatea presei, Harlem Désir, este îngrijorat de recentul amendament la Legea privind organizarea și funcționarea Agenției Naționale de Presă AGERPRES, care a primit aviz favorabil la 11 octombrie 2017 din partea Comisiei de Cultură a Senatului României. El i-a scris luni, 23 octombrie, în acest sens ministrului de externe al României, Teodor Meleșcanu, informează organizația într-un comunicat publicat pe site-ul său.

Apariție neașteptată a lui Katy Perry la o nuntă
Marti, Octombrie 24, 2017 08:02 AM

Cântăreața americană Katy Perry și-a făcut o apariție inopinată sâmbătă în timpul petrecerii de nuntă a unui cuplu din St. Louis (Missouri), unde s-a pozat cu mirii și a dansat alături de ei, relatează marți AFP.

ÎCCJ ar putea da sentința în dosarul lui Cristian David
Marti, Octombrie 24, 2017 07:48 AM

Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție ar putea pronunța marți sentința în primă instanță în dosarul în care fostul ministru Cristian David a fost acuzat de DNA că ar fi primit o mită de 500.000 de euro.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Oct, 19:34 Domnul a dat,Domnul a luat!Domnul fie laudat !
Scaraotchi a comentat pentru articolul Catedrala Arhiepiscopală, prădată de hoți. Ce sumă au sustras:
Domnul a dat,Domnul a luat! Domnul fie laudat!...........O fi saracit biserica? Poate ca este doar o manevra pentru naivii care vor sari sa despagubeasca biserica.
23 Oct, 15:06 pentru SUBIECTIV
Q. a comentat pentru articolul Buzoienii, deschizători de drumuri? Scutirea populaţiei de la plata apei meteorice ar putea deveni lege:
Domnule, nu știu ce iei, dar vreau și eu! Cine ți-a zis așa ceva? Iar folosirea literelor mari echivalează în spațiul virtual cu țipatul.
23 Oct, 14:46 Urare de bine
Priceputu' a comentat pentru articolul Mocanu: “Guvernul PSD-ALDE joacă «alba-neagra» cu legea pensiilor”:
Vedea-te-as muncind la firma privata , domnule parlamentar beizadea!
Google PageRank Checker