27 de ani
de presa libera
Marti, Iunie 27, 2017 01:34 AM

Monden

Vali Crăciunescu, concert „de râs și panaramă de la Zavaidoc la Queen“, la Buzău

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
04.04.2017, 00:00
554

   Un super-concert, cu mu­zică și glume bune! Vali Cră­ciunescu vine la Buzău pentru un show live în week-endul dinaintea sărbătorilor de Paște, împreună cu trupa sa și cu doi artiști de suflet pentru el,   într-o reprezentație ce se intitulează „De râs și pana­ramă de la Zavaidoc la Queen“.

   Spectacolul va avea loc pe 7 aprilie, în pub-ul O’Brothers, de la ora 23,00, aceasta fiind prima ocazia cu care Vali Cră­ciu­nescu va încerca să-i distreze pe buzoieni. „Fugit“ din Spitalul de Urgență, Vali Cră­ciunescu reușește să iasă în  evi­dență cu fiecare apariție a sa, fiind unul dintre cei mai controversați artiști de la noi. 

   După aventura eșuată de se reintegra în trupa Spitalul de Urgență, acum artistul respiră ușurat pentru că a început formula one-man show inedit, intitulată „De râs și panaramă de la Zavaidoc la Queen“. Simpaticul    acordeo­nist mărturisește că a gândit proiectul muzical timp de un an de zile și că îl consideră amuzant și potrivit pentru se­rile estivale.

 

„Acordeonul e la loc de cinste“

   „Este o trecere prin istoria muzicală modernă, cu teme cunoscute, în interpretarea mea instrumentală și vocală. E un proiect alcătuit cu un solist extraordinar, Dan Măciucă, în care tratăm cu cinste prefe­rințele muzicale ale bunicilor, dar și ale noastre. Da, acor­deonul e la loc de cinste“, a mărtusit Vali Crăciunescu.

   Reprezentația lui Vali Crăciunescu de la Buzău este încadrată în genul „stand-up comedy musical“, fiind însoțit pe scenă de Adrian Măciucă și Dan Blueman.

   Crăciunescu a făcut parte din trupe precum Karma (folk), Floare Albastră (rock progresiv), Spitalul de Urgență (rock), Blue Sound Chicago (blues, soul, rock), și a participat la înregistrări și/sau a concertat cu Voltaj, Cargo, Phoenix.

Comentarii

e bun (06 Apr, 09:05)
Valeriu

in urmă cu multa vreme, la Rockotecă, au fost cei de la Floare Albastră într-unul dintre cele mai reușite spectacole pe care le-am văzut. Memorabil.

Raspunde

Stiri Agerpres

Rețelele sociale se aliază împotriva terorismului
Marti, Iunie 27, 2017 01:19 AM

Corporațiile care domină rețelele sociale - Facebook, YouTube (proprietate a Google), Twitter și Microsoft - au anunțat luni formarea unui grup de lucru la nivel mondial pentru eliminarea conținutului online cu caracter terorist, informează Reuters.

NK Celje - FC Viitorul 2-3, în meci amical
Marti, Iunie 27, 2017 00:22 AM

FC Viitorul Constanța a învins formația NK Celje cu scorul de 3-2 (2-1), luni seara, pe ''Petrol Arena'' din Celje, într-un meci amical susținut în stagiul de pregătire din Slovenia, potrivit site-ului campioanei României la fotbal.

Rugby: Internaționalul Luke Samoa, pus pe lista de transferuri de CSM Știința Baia Mare
Marti, Iunie 27, 2017 00:18 AM

Conducerea administrativă a echipei de rugby CSM Știința Baia Mare, a decis să renunțe la serviciile fundașului de origine neozeelandeză Alex Giovanni Luke Samoa, a anunțat vicecampioana României pa pagina sa de Facebook.

Bistrița-Năsăud: Zeci de case afectate de grindină, copaci căzuți și mașini distruse, în urma unei vijelii
Luni, Iunie 26, 2017 23:41 PM

Comunele Mărișelu și Lechința au fost afectate, luni seara, de o vijelie puternică însoțită de grindină, care a afectat zeci de case, a distrus mașini și a pus la pământ mai mulți copaci.

Argentinianul Culio a revenit la CFR Cluj
Luni, Iunie 26, 2017 23:31 PM

Echipa de fotbal CFR Cluj a oficializat, luni, revenirea mijlocașului argentinian Juan Emmanuel Culio la formația din Gruia, a anunțat clubul pe pagina sa de Facebook.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
26 Jun, 23:04 noutati
titular a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
Ce bine, unii au aflat de unde se porneste caculatorul. Pinguinul loveste din nou sub centura, atat poate trebuie sa intelegeti.
26 Jun, 22:55 frustratul de Berca
alt prof titular a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
Așa spun si despre mine numai minciuni : ca nu m.au vrut colegii sa le fiu sef , ca fostul primar mi.a cumpărat scoala si ca ma comportam ca pe tarlaua mea , ca elevii ziceau despre scoala ca este Jilava, ca nu ma ocup de fata mea si de aceea am dat.o la pregătire, ca nu am ce face acasa si imi fac conturi false pe facebook ( gen Luminita Begu) pentru ai jigni pe colegi si pe elevi. Numai răutăți. Lista ar continua dar vă mai zic si data viitoare. Eu inca mai vreau sa fiu director, dar nu ma mai vrea nimeni, nici chiar ISJ.ul. Și poate de aceea zice lumea ca eu atac pe unul , pe altul . Dar nu e adevărat. Sufletul meu e curat!
26 Jun, 22:53 Berca
Titular a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
Aceasta mizerie fara de margini nu va lua sfasit pana cand acest cercopitec repetent si securist pe nume marcu secondat de catelusul lui dinu nu va iesi odata la pensie...astia doi nu au facut altceva decat sa reclame, toata viata, sa se ascunda in spatele unor postari cu nume false, conturi de fb pe care scriu agramat si sa improaste cu mocirla... nu ca ar fi prea doxati, fie vorba intre noi...doar Dumnezeu, de care nu le e frica, ii poate opri.
Google PageRank Checker