27 de ani
de presa libera
Vineri, Aprilie 28, 2017 01:29 AM

Monden

Vali Crăciunescu, concert „de râs și panaramă de la Zavaidoc la Queen“, la Buzău

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
04.04.2017, 00:00
480

   Un super-concert, cu mu­zică și glume bune! Vali Cră­ciunescu vine la Buzău pentru un show live în week-endul dinaintea sărbătorilor de Paște, împreună cu trupa sa și cu doi artiști de suflet pentru el,   într-o reprezentație ce se intitulează „De râs și pana­ramă de la Zavaidoc la Queen“.

   Spectacolul va avea loc pe 7 aprilie, în pub-ul O’Brothers, de la ora 23,00, aceasta fiind prima ocazia cu care Vali Cră­ciu­nescu va încerca să-i distreze pe buzoieni. „Fugit“ din Spitalul de Urgență, Vali Cră­ciunescu reușește să iasă în  evi­dență cu fiecare apariție a sa, fiind unul dintre cei mai controversați artiști de la noi. 

   După aventura eșuată de se reintegra în trupa Spitalul de Urgență, acum artistul respiră ușurat pentru că a început formula one-man show inedit, intitulată „De râs și panaramă de la Zavaidoc la Queen“. Simpaticul    acordeo­nist mărturisește că a gândit proiectul muzical timp de un an de zile și că îl consideră amuzant și potrivit pentru se­rile estivale.

 

„Acordeonul e la loc de cinste“

   „Este o trecere prin istoria muzicală modernă, cu teme cunoscute, în interpretarea mea instrumentală și vocală. E un proiect alcătuit cu un solist extraordinar, Dan Măciucă, în care tratăm cu cinste prefe­rințele muzicale ale bunicilor, dar și ale noastre. Da, acor­deonul e la loc de cinste“, a mărtusit Vali Crăciunescu.

   Reprezentația lui Vali Crăciunescu de la Buzău este încadrată în genul „stand-up comedy musical“, fiind însoțit pe scenă de Adrian Măciucă și Dan Blueman.

   Crăciunescu a făcut parte din trupe precum Karma (folk), Floare Albastră (rock progresiv), Spitalul de Urgență (rock), Blue Sound Chicago (blues, soul, rock), și a participat la înregistrări și/sau a concertat cu Voltaj, Cargo, Phoenix.

Comentarii

e bun (06 Apr, 09:05)
Valeriu

in urmă cu multa vreme, la Rockotecă, au fost cei de la Floare Albastră într-unul dintre cele mai reușite spectacole pe care le-am văzut. Memorabil.

Raspunde

Stiri Agerpres

Joi, Ianuarie 01, 1970 02:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
27 Apr, 21:50 OMUL POTRIVIT INTR-UN LOC POTRIVIT
Ion a comentat pentru articolul Valeriu Șușnea, în conducerea Institutului Cultural Român:
Competenta, profesionalismul, dedicarea sunt calități indiscutabile pe care un manager le poate dovedi pentru a ocupa o funcție intr-un Consiliu de conducere, cum este cel al ICR. Doresc dlui Susnea sa ne vedem, de ce nu, in poziția de reprezentant ICR pe la New York sau așa ceva. Succes si felicitări!
27 Apr, 21:31 Incotro,PNL?
Viespea buzoiana a comentat pentru articolul Cristinel Romanescu, ales președinte PNL Buzău:
Probabil ca afacerile lui Cristi Romanescu vor prospera in continuare,dar PNL-ul "se va duce de rapa".Cine crede ca Romanescu poate fi un politician care sa scoata din mocirla morala in care se afunda PNL Buzau,ori este naiv,ori este rau intentionat.Asa cum il stiu pe Cristi Romanescu,este unpolitician pentru care e valabila zicala cu "interesu poarta fesu" si implicarea sa in politica are ca unica motivatie protejarea si dezvoltarea propriilor afaceri.In mod cert,el poate fi un bun manager,dar ca politician este precum un "pui de gaina" in mijlocul unui stol de ulii.Oricum,sunt ferm convins ca PNL-ul va insemna si va conta foarte putin in politica locala,iar reanimarea si revenirea dorite se amana sine die.
27 Apr, 20:10 Felicitari primului cetatean
Alt cetatean a comentat pentru articolul Înglodat în datorii la furnizori și la stat, Căminul de bătrâni de la Vintilă Vodă, în pericol iminent de desființare:
Bravo Domnul Marinescu , in sfarsit spune cineva ceva , ca pana acum totul a fost ,,secret de stat''
Google PageRank Checker