27 de ani
de presa libera
Duminica, Octombrie 22, 2017 05:43 AM

Monden

Vali Crăciunescu, concert „de râs și panaramă de la Zavaidoc la Queen“, la Buzău

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
04.04.2017, 00:00
638

   Un super-concert, cu mu­zică și glume bune! Vali Cră­ciunescu vine la Buzău pentru un show live în week-endul dinaintea sărbătorilor de Paște, împreună cu trupa sa și cu doi artiști de suflet pentru el,   într-o reprezentație ce se intitulează „De râs și pana­ramă de la Zavaidoc la Queen“.

   Spectacolul va avea loc pe 7 aprilie, în pub-ul O’Brothers, de la ora 23,00, aceasta fiind prima ocazia cu care Vali Cră­ciu­nescu va încerca să-i distreze pe buzoieni. „Fugit“ din Spitalul de Urgență, Vali Cră­ciunescu reușește să iasă în  evi­dență cu fiecare apariție a sa, fiind unul dintre cei mai controversați artiști de la noi. 

   După aventura eșuată de se reintegra în trupa Spitalul de Urgență, acum artistul respiră ușurat pentru că a început formula one-man show inedit, intitulată „De râs și panaramă de la Zavaidoc la Queen“. Simpaticul    acordeo­nist mărturisește că a gândit proiectul muzical timp de un an de zile și că îl consideră amuzant și potrivit pentru se­rile estivale.

 

„Acordeonul e la loc de cinste“

   „Este o trecere prin istoria muzicală modernă, cu teme cunoscute, în interpretarea mea instrumentală și vocală. E un proiect alcătuit cu un solist extraordinar, Dan Măciucă, în care tratăm cu cinste prefe­rințele muzicale ale bunicilor, dar și ale noastre. Da, acor­deonul e la loc de cinste“, a mărtusit Vali Crăciunescu.

   Reprezentația lui Vali Crăciunescu de la Buzău este încadrată în genul „stand-up comedy musical“, fiind însoțit pe scenă de Adrian Măciucă și Dan Blueman.

   Crăciunescu a făcut parte din trupe precum Karma (folk), Floare Albastră (rock progresiv), Spitalul de Urgență (rock), Blue Sound Chicago (blues, soul, rock), și a participat la înregistrări și/sau a concertat cu Voltaj, Cargo, Phoenix.

Comentarii

e bun (06 Apr, 09:05)
Valeriu

in urmă cu multa vreme, la Rockotecă, au fost cei de la Floare Albastră într-unul dintre cele mai reușite spectacole pe care le-am văzut. Memorabil.

Raspunde

Stiri Agerpres

DOCUMENTAR: 135 de ani de la moartea pictorului Ion Andreescu
Duminica, Octombrie 22, 2017 05:01 AM

Pictorul Ion Andreescu s-a născut la București, la 15/27 februarie 1850.

Baschet: Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă îl va invita președintele Trump
Duminica, Octombrie 22, 2017 04:01 AM

Fostul baschetbalist american Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă președintele SUA, Donald Trump, îl invită, a afirmat el sâmbătă, în timpul unei călătorii în Franța în legătură cu o operațiune de comunicare cu unul dintre sponsorii personali.

CITATUL ZILEI
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:30 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:19 AM

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:03 AM

Este a 295-a zi a anului 2017.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
20 Oct, 19:31 Intalnirea cu un sportiv de geniu!
Un admirator a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari pentru intreaga cariera, d-nule Penu! Imi pare rau ca nu am participat la intalnire! Mi-as fi dorit sa-l vad! Pacat insa de faptul ca terenurile de fotbal si baschet din curtea liceului Hasdeu, care odinioara erau pline, chiar si in zilele de vacanta sau weekend acum putrezesc in paragina!
Google PageRank Checker