A devenit deja o tradiţie ca, în luna martie, Galeriile de Artă „Ion Andreescu” să găzduiască o expoziţie a artistului Valeriu Şuşnea. Astfel, preşedintele Uniunii Artiştilor Plastici (UAP) Buzău invită publicul miercuri, 14 martie, de la ora 15,00, la vernisajul expoziţiei care marchează aniversarea a 58 de ani.

Expoziţia, intitulată „Călătorii imaginare”,  abordează tema „păzitorii viselor”, fiind compusă din lucrări de pictură şi grafică colorată, realizate în diverse tehnici. Cele aproximativ 15 lucrări de dimensiuni mari constituie, totodată, un proiect itinerant, expoziţia urmând să fie prezentată în luna aprilie la galeriile de Artă din Galaţi, iar în luna mai, în Bacău.

„Este o expoziţie mai figurativă decât până acum, cu elemente de semne şi simboluri. În ceea ce priveşte pictura, este vorba despre o nouă dimensiune pe care o creez acum, faţă de elementele mult mai stilizate prezente până acum în lucrările mele. Toate lucrările pe care le veţi vedea nu au mai fost expuse până acum niciodată. Este o expoziţie cu caracter aniversar, un proiect pe care l-am început acum zece ani, în preajma zilei mele de naştere (n.r. – 6 martie). Aştept publicul buzoian şi prietenii să sărbătorească alături de mine într-un mod mai puţin convenţional”, a declarat Valeriu Şuşnea.

DISTRIBUIȚI
loading...