Un spectacol de divertisment pentru toate gusturile, avându-l cap de afiş pe îndrăgitul Jean de la Craiova, va avea loc peste două săptămâni, la Sala Sporturilor. Alături de el, 12 dintre cei mai cunoscuţi artişti, iubiţi de publicul larg, vor oferi un spectacol incendiar. Folclor, muzică de petrecere, umor de calitate, muzică uşoară, dance şi R&B şi manele vechi.

   Vor urca pe scenă Maria Cârneci, Daniela Gyorfi, Ro­mică Ţociu, Cornel Palade, Costin Mărculescu, Raluca Guslicov, Claudia Ghiţulescu, Cristina Spătaru, Anda Adam, Mihai Mitoşeru, Loulou şi Mariana Ionescu Căpitănescu. Biletele se gasesc la Sala Sporturilor Romeo Iamandi şi magazinele Hi-Hii (Cuza Vodă şi Aurora Mall). Cu ocazia concertului, artistul lansează un nou album ce promite să cucerească un public larg, deoarece conţine muzic pentru toate gusturile: folclor, manele si etno.

A cochetat cu televiziunea şi cu lumea filmului

   Jean Dumitrache, cunoscut mai bine sub numele de scenă Jean de la Craiova, este un cântăreţ român de manele de origine evreiască ce şi-a început activitatea artistică de mic. Printre ultimele albume scoase pe piaţă se află şi cel ce poartă denumirea spectacolului cu care vine la Buzău, „Vă pupă Jean!”, şi conţine 12 piese special alese pentru un playlist complet.

   Pe lângă melodii precum “Sus pe mese”, “Viaţă dulce, viaţă amară”, “Hai cu toţii sus paharul” sau “Jos pălăria” albumul conţine şi două piese, pe care artistul le-a prezentat în cadrul showurilor sale de la „Dansez pentru tine”. Jean de la Craiova are 46 de ani şi doi copii şi a cochetat cu actoria în filmul românesc „Poveste de cartier” şi în serialul „State de România”. A participat la emisiunile de televiziune „Dansez pentru tine” şi „Serviţi, vă rog!”.

   Are albume de autor precum „Omul bun n-are noroc” (1993), “Te-am trădat” (2001), “Dragoste bles­te­mată” (2003), “Cu taraful după mine” (2006), “Vă pupă Jean” (2010), “Mi-aş da viaţa pentru tine” (2015) şi “Toată viaţa m-am distrat” (2015).

 

DISTRIBUIȚI