Poliția a fost, duminică seară, în alertă, după ce un tânăr în vârstă de 22 de ani și-a înjunghiat unchiul și mătușa.

Individul, cunoscut drept consumator de etnobotanice și de alcool, locuia la rudele sale pe strada Dimitrie Cantemir din municipiul Buzău, iar, la un moment dat, în urma unui conflict spontan, și-a lovit mătușa apoi și-a înjunghiat unchiul, după care a fugit.

Bărbatul, în vârstă de 56 de ani, a fost găsit în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvat deși s-au făcut manevre de resuscitare la locul faptei. În schimb, femeia, de 53 de ani, a fost transportată la spital și este în stare stabilă.

Tânărul, Andrei Muscalu, face parte dintr-o familie dezorganizată, părinţii fiind mutaţi la Bucureşti. Deși era în grija rudelor, tânărul îşi făcea veacul printre oamenii străzii.

În jurul orei 20,00, individul a fost prins de un echipaj de jandarmi în zona Conacul Trandafirilor din Parcul Crâng. El a fost încătușat, luat în custodie de polițiști și dus la sediul IPJ Buzău pentru a fi audiat. Victima, Adrian Mocanu, este un cadru militar în rezervă.

Din primele date, tânărul, întors din oraș, ar fi cerut să i se dea mâncare, iar pentru că nu ar fi primit imediat, a pornit scandalul. S-a năpustit asupra unchiului și a mătușii sale, primul sfârșind înjunghiat. Femeia, lovită și ea și tăiată pe mâini și pe față, ar fi reușit să scape de furia nepotului său refugiindu-se la vecini. Potrivit adjunctului șefului I.P.J. Buzău, comisar-şef Octavian Constantin, agresorul nu a consumat băuturi alcoolice şi a declarat că nu a consumat etnobotanice, însă se fac cercetări în vederea clarificării tuturor situațiilor.

DISTRIBUIȚI
loading...

1 COMENTARIU

  1. Mesajul meu către Poliția de Proximitate este unul foarte clar:VĂ ROG SĂ VĂ CUNOAȘTEȚI CETĂȚENII,VĂ ROG SĂ PREVENIȚI astfel de crime!Vecinii spun că tânărul era cunoscut consumator de substanțe toxice,mă întreb IPJ Bz știa acest lucru?

Comments are closed.