UPDATE

În urma prezentării în fața magistraților Judecătoriei Pogoanele, bărbatul a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Bărbatul de 40 ani din Pogoanele care a provocat joi după-amiază pe DN2C un grav accident de circulaţie soldat cu 10 victime a fost reţinut pentru 24 de ore iar astăzi va fi prezentat la Judecătoria Pogoanele cu propunere de arestare preventivă.

Conducătorul auto a fugit ieri de la locul accidentului,  fiind depistat două ore mai târziu pe raza localității de reședință în urma activităților desfăşurate de polițiştii din cadrul Poliției Oraş Pogoanele şi Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Buzău și condus la audieri. Individul care a lovit cu tractorul un microbuz de transport persoane ieşind în drumul național 2C fără să se asigure avea peste 0.80 mg/l în aerul expirat.

DISTRIBUIȚI
loading...

2 COMENTARII

  1. la cum arata tractorul si microbuzul avea viteza destul de mare…microbuzul a trecut prin tractor ca si cind ar fi lovit o pisica…legislatia actuala ar trebui sa limiteze viteza auovehiculelor care transporta persoane la max 80 km ora…microbuzul pun pariu ca a avut 110 km ora.

Comments are closed.