UPDATE

Expertiza medico-legală efectuată fetiței nu a reliefat urme de violență fizică ori agresiune sexuală. Urmează ca în aceste zile să fie efectuată o expertiză psihiatrică. Copila a fost preluată duminică de reprezentanții Direcției pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău și internată în Centrul de Primire în Regim de Urgenţă și Evaluare, iar astăzi ar urma să fie dusă în centru și sora ei geamănă.

Cele două fetițe provin dintr-o familie destrămată, cu 6 copii, ceilalți patru fiind, de asemenea, instituționalizați, dar în cadrul DGASPC Brașov unde a locuit anterior tatăl lor. Acesta locuiește în Cernătești de aproximativ jumătate de an împreună cu cele două fetițe gemene.

 

Anchetă la Cernătești după ce un individ de 32 de ani ar fi agresat sexual o fetiță de 5 ani. S-a întâmplat la sfârșitul săptămânii trecute. Tatăl său și concubina acestuia ar fi chefuit împreună cu un cunoscut, iar la un moment dat acesta s-ar fi oferit să aducă de acasă un cablu electric pentru o boxă audio care s-ar fi defectat. Să nu se plictisească pe drum, a luat-o și pe fetiță. Cum cei doi întârziau, la un moment dat femeia a plecat spre casa individului, întâlnindu-se cu acesta pe drum. Cum nu avea  însă vreun cablu electric asupra sa, femeia a intrat la bănuieli. Ajunsă acasă, fetița i-ar fi povestit tatălui că prietenul său i-a cerut să se dezbrace. Tatăl copilei a anunțat imediat autoritățile care au și demarat cercetările. Nu este clar dacă minora a fost supusă unui abuz sexual, însă copila urma să fie luni supusă unei examinări.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru agresiune sexuală și urmează ca astăzi să se stabilească dacă vor fi luate măsuri legale împotriva tânărului.

Acesta are antecedente penale, fiind condamnat în trecut pentru alte infracțiuni.

DISTRIBUIȚI
loading...