UPDATE

Cosmin Dan rămâne în arest preventiv. Judecătorul de drepturi și libertăți de la tribunalul Buzău a admis astăzi cererea procurorului de prelungire a măsurii preventive cu încă 30 de zile. Decizia nu este definitivă și poate fi contestată.

Tânărul care și-a ucis prin incendiere fosta iubită află astăzi dacă rămâne în arest preventiv. Judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul Buzău trebuie să se pronunțe pe cererea procurorilor de prelungire a măsurii preventive în cazul lui Cosmin Dan. Cercetările se apropie de finalizare.

Cosmin Dan, în vârstă de 21 de ani, se află în arest din data de 24 ­fe­bruarie, la o zi după ce și-a incendiat fosta iubită. Acesta este cercetat pentru omor calificat și riscă ani grei de închisoare. Oamenii legii au stabilit că, la momentul comiterii crimei, individul era băut și sub influența unor substanțe psihoactive.

Trupul tinerei Valen­tina Nica, de 21 de ani, a fost găsit carbonizat în dimineața zilei de 23 fe­bruarie, în locuința sa dintr-un bloc de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, descoperirea fiind făcută de pompierii solicitați să stingă incediul care cuprinsese imobilul. Ea ar fi fost agresată de Cosmin Dan, fostul iubit, care ulterior a dat foc apartamentului. Cosmin era supărat că Valentina îi punea în pericol relația cu actuala iubită, Anisia, pe care ar fi găsit-o, chiar în noaptea în care s-a întâmplat nenorocirea, în apartamentul Valentinei.

DISTRIBUIȚI
loading...