UPDATE

Un bărbat de 87 ani, din Stâlpu, pe raza localității, a traversat DJ 203 G prin spatele unui autovehicul de colectat gunoi, fără să se asigure si a fost accidentat de un Ford, de curierat, condus de un buzoian de 48 de ani, pe directia Costești către DN 1B. În urma impactului pietonul a fost rănit grav și preluat în comă de ambulanță pentru a fi transportat la spital.

„Din primele verificări efectuate de polițiștii rutieri la fața locului a rezultat că un bărbat de 87 ani din Stâlpu s-a angajat în traversarea DJ 203 G prin loc nepermis și fără să se asigure, fiind surprins și accidentat de un autoturism condus de un buzoian de 21 de ani. Din impact a rezultat rănirea gravă a pietonului, care a fost transportat la spital. În cauză s-a întocmit dosar penal şi politiștii continuă cercetările”, precizează IPJ Buzău.

Accident la Stâlpu. Un pieton de aproximativ 80 de ani a fost lovit de un autoturism în Stâlpu, fiind vorba, se pare, despre o traversare neregulamentară. Bătrânul a fost preluat de ambulanță și transportat la spital. Poliția transmite că nu sunt probleme de trafic.

Imagine arhivă!

DISTRIBUIȚI
loading...