UPDATE

În jurul orei 20.25, traficul s-a reluat în condiții normale.

Un bărbat de 49 de ani, din Botoșani, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 2E85, pe direcția Ploiești către Buzău, înainte de a ajunge pe podul de la Pasarela Nehoiu a tamponat din spate un autotir care oprise pe acostamentul consolidat al drumului pentru reparația unei defecțiuni. În urma impactului a rezultat rănirea șoferului de 49 de ani, care a fost transportat la spital. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a condițiilor în care s-a produs accidentul.

Traficul s-a desfășurat cu dificultate aproximativ 100 de minute, pe un singur sens de mers, din cauza încărcăturii autoutilitarei, ce s-a împraștiat pe carosabil.

Șoferul unei camionete a ajuns la spital în această seară după ce a intrat cu mașina în spatele unui tir staționat. Accidentul s-a produs în jurul orei 19.00, pe E85, în zona Pasarelei Nehoiu, pe sensul de intrare în oraș dinspre Ploiești. În urma evenimentului rutier, a fost blocat sensul către Buzău și se circulă alternativ.

La fața locului au fost direcționate echipaje de poliție, pompieri și ambulanță. Conducătorul auto a fost deja extras din mașină și transportat la spital. Camioneta transporta paleți iar șoferul mașinii a intrat direct în camionul staționat pe marginea drumului.

Intrarea în Buzău este blocată de materialul lemnos care s-a împrăștiat pe șosea.

DISTRIBUIȚI
loading...