UPDATE 2

Bărbatul rănit grav după ce s-a răsturnat cu mașina pe câmp, pe Centura Buzăului, a murit la Spitalul Județean Buzău.

UPDATE 1

În jurul orei 10:00, în timp ce conducea un autoturism pe Şoseaua Nordului din municipiu, din direcţia Ploieşti către Mărăcineni, un bucureştean de 63 de ani ar fi pierdut controlul asupra direcţiei, a ieşit în afara părţii carosabile, unde s-a răsturnat. Conducătorul auto, singurul ocupant al maşinii a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital. În cauză se întocmeşte dosar penal, iar cercetările continuă.

Trafic rutier dirijat pe Şoseaua Nordului din municipiul Buzău, din cauza unui accident rutier. Un autoturism s-a răsturnat în afara șoselei, iar, din primele date, o persoană este rănită.

Accidentul a avut loc pe sensul de mers dinspre pasarela Nehoiu, șoferul fiind aruncat din mașină în momentul impactului.

DISTRIBUIȚI
loading...

1 COMENTARIU

  1. Soferul a dat cu roata intr-o groapa de pe marginea drumului si a pierdut controlul autovehicolului. Miroase a Dosar Penal pentru UCIDERE DIN CULPA pentru administratorul drumului. Din cauza INCOMPETENTEI s-a ajus la deces. Bravo D-nul Primar BUZAUL ORAS DESCHIS SPRE CER.

Comments are closed.