Unul dintre cei mai longevivi directori de instituție deconcentrată din Buzău iese la pensie. Este vorba despre Cecilia Manolescu, care, timp de 7 ani, a condus Inspectoratul Teritorial de Muncă în calitate de inspector șef.

„Da este adevărat, ies la pensie, am 61 de ani, din care ultimii șapte ani în funcția de inspector șef al ITM Buzău. Am fost și eu emoționată că unii oameni au plâns. Eu recunosc că am fost un șef <mai dur>, însă întotdeauna mi-am apărat oamenii și cred că asta a contat”, a declarat Cecilia Manolescu pentru observatorulbuzoian.ro.

Oficial, 6 ianuarie este ultima zi la cârma instituției, însă vineri momentul a fost marcat cu o masă festivă la care au fost invitați angajații ITM Buzău dar și de la alte inspectorate din țară dar și șefii direcți din cadrul ministerului de resort.

Astăzi, la nivelul ministerului se va stabili și cine va prelua interimar conducerea instituției. Potrivit unor informații neconfirmate oficial, Cecilia Manolescu ar urma să preia o funcție în cadrul unei instituții cu atribuiții de control asemenea celui pe care l-a ocupat în ITM Buzău, dar în subordinea Ministerului Transporturilor.

DISTRIBUIȚI
loading...

6 COMENTARII

  1. Să nu uite cum au luat mită subordonații dînsei din Rămnic, atunci cănd vin în control. Îi mulțumesc oricum că mă informa atunci cand se făceau controale!

  2. Poporul român nu știe să-și apere drepturile,nu știe să și le ceară,eu dacă mi le-am cerut ,am fost marginalizată social,am sute de răspunsuri de la ITM Bz,în toate ,,se vede profesionalismul,,!Am sesizat personal despre un accident mortal,nimeni nu a ridicat un deget,mortul a fost de vină.S-a dezvoltat sclavagismul modern și acești șefi se felicită singuri pentru activitatea depusă din bani publici!

  3. Cici, e o vorbă aici de spus dar nu încape în spațiul decent al acestei rubrici. ”Armata” pensionarilor e puternică și mă bucur că, sper, nu vei ezita să te alături cu energia și umorul tău , acestei „periferii” sociale. Festivitatea de pensionare este o „îmormântare”vie. Dacă ai suferințe sufletești după ce faci primii pași cu decizia de pensionare în buzunar, adresează-te cu încredere subsemnatului că știu cel mai bine leacul.

  4. N-am înțeles niciodată de ce mi-a deschis atâtea culoare această doamnă,efectiv mi-a oprit dezvoltarea personală a mea și a fiului meu!

    • Stiati ca pe cap de inspector ITM sunt 5 accidente mortale !!! Mai putem vorbi de competență, experiență, profesionalism, de prevenire și combatere a accidentelor de muncă !!!
      Faptul ca Guvernul României permite o data ce ai ieșit la pensie sa lucrezi în continuare la stat, aceasta poate fi numită crimă împotriva poporului român !

Comments are closed.