Miercuri, în intervalul orar 16.00 – 18.00, poliţişti de proximitate de la Poliţia Municipiului Buzău împreună cu poliţişti de ordine publică şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău au desfăşurat o acţiune de prevenire şi combatere a ilegalităților ce se pot produce în zona sau în incinta unităţilor comerciale ce au ca obiect de activitate cazarea persoanelor (hoteluri, moteluri, pensiuni şi vile turistice).

Au fost efectuate controale la 19 unități de cazare, ocazie cu care poliţiştii le-au reamintit angajaţilor o parte din prevederile legale de care trebuie să ţină cont în timpul serviciului, fiind verificate atât registrele și fișele de cazare, cât și existența unor sisteme de pază și alarmare, precum și modul de organizare și funcționare a pazei locaţiilor verificate.

Totodată, poliţiştii au distribuit pliante cu recomandări preventive atât pentru personalul unităţilor, cât şi pentru persoanele cazate.

Pe perioada desfăşurării acţiunii nu au fost constatate nereguli iar acţiunile de acest fel vor continua având în vedere apropierea vacanţei şi începutul perioadei de concediu.

DISTRIBUIȚI
loading...