• Pe scenă va urca şi cunoscutul umorist Jean Paler

   Prima ediţie a Festivalului  BeerFest de la Buzău  va lua startul săptămâna viitoare pe ritmuri etno, dance şi cu glume bune, invitând buzoienii la zece ore de distracţie totală, într-un program de vis! Va fi muzică, va fi dans, dar şi, o Olimpiadă de Bere!

   BeerFest se va desfăşura în O’Brothers Social Pub începând de pe 11 noiembrie, de la ora 19,00, până pe data de 12 noiembrie, la ora 5,00, iar MC Gino şi Dj Speed se vor asigura că atmosfera va fi incendiară la aşa o seară specială! De la ora 19,00, până la ora 5,00, cei prezenţi vor avea zece ore la dispoziţie în care să se amuze, să mănânce şi să danseze până la răsărit. În urmă cu o săptămână, acelaşi club a găzduit cea mai frumoasă petrecere de ­Ha­lloween, cu MC LALLA.

   Pe scena de la BeerFest va urca Trupa Undercover în formula care s-a sudat în ultima perioadă: Marian Ionescu – drums, Filip Ţânţăreanu – guitar, Robert Filică – keyboards & backing vocal, Mihai Râpeanu – lead vocal & acoustic guitar, Geo Stroi – guitar & backing vocals, Dan Ionescu – bass, Dora Găitanovici –vocal şi  Mădălina Baciu – vocal. Şi cum doar cu muzică uşoară, naţională sau internaţională nu merge un festival de bere, cei trei haiduci de la Nemuritorii – Cristi, Constantin şi Cornel- aduc ritmurile etno să binedispună iubitorii genului popular-tradiţional. Aşadar, muzică etno, muzică uşoară, coveruri de renume şi glume pentru toate generaţiile, alături de actorul Jean Paler!    

Concurs de cultură generală şi stand up comedy

   Şi ca să ai antrenament, cei de la O’Brothers Social Pub te provoacă, până la Festivalul de Bere, la o seară de Quiz Night – Battle of the Brains, pe 1 noiembrie, unde-ţi vei testa abilităţile la cel mai interactiv concurs de cultură generală. Startul se va da la ora 19,00, cu informaţii interesante şi multă distracţie. Şi mai departe, pe 9 noiembrie, se anunţă mare eveniment cu haz alături de Micutzu Cosmin Nedelcu, care vine să destindă atmosfera cu un super show de comedie. În deschidere, Radu Bucălae vă va face încălzirea şi vă va testa rezistenţa la râs.

DISTRIBUIȚI