Vrei să ieşi în oraş în week-end şi să te bucuri de concerte şi spectacole de teatru? OPINIA vă prezintă în fiecare săp­tămână, în numărul de week-end al ziarului, programul evenimentelor artistice ce vor avea loc începând de vineri şi până duminică.

  • Vineri, între orele 11,00 şi 18,00, şi sâmbătă, între orele 11,00 şi 15,00, la Galeriile de Artă „Ion Andreescu”: la parter şi etaj pot fi admirate cele peste 400 de lucrări de pictură, sculptură, grafică şi artă decorativă participante, din zece ţări, la Bienala Internaţională a Artelor „Ion Andreescu”. Expoziţia este cu vânzare. Intrarea liberă.
  • Vineri, sâmbătă, duminică, la Muzeul Ju­deţean Buzău puteţi vizita expoziţiile permanente: Arheologie, Colecţia de Telefoane, Artă şi cultură buzoiană, Expoziţia dedicată globe-trotterului Dumitru Dan, Secţia de artă, Colecţia de numismatică). Programul de vizite este cuprins în intervalul orar 9,00-17,00.

Preţurile biletelor sunt de 6 lei (individual), 3 lei (grup de minimum 10 persoane), 1,5 lei (elevi şi studenţi). De asemenea, în acelaşi interval orar pot fi vizitate şi cele două secţii ale muzeului, Muzeul Chihlimbarului de la Colţi şi Casa Memorială „V. Voiculescu” de la Pârscov.

  • Sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 10,30, la Teatrul „George Ciprian”, spectacolul pentru copii „Vrăjitoarea împleticită”, jucat de Trupa Miorli. Spectacolul face parte din cadrul ediţiei a IV-a a Festivalului „Săptămâna Teatrului Tânăr”, care îşi propune să scoată în evidenţă noua generaţie de artişti de teatru. Biletele costă 25 lei (preţ întreg) sau 15 lei (preţ redus, pentru elevi) şi se pot procura de la sediul teatrului, de la Agenţia Teatrală (la Galeriile de Artă) sau online, pe site-ul teatrului. Informaţii despre bilete la numărul de telefon 0740.496.561.
  • Sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 19,30, la Teatrul „George Ciprian”, spectacolul „Clasa noastră” de Tadeusz Slobodzianek, cu: Tudor Cucu / Theodor Şoptelea, Andrei Stăncescu / Robert Topor, Alexandru Munteanu, Ecaterina Lupu / Marina Podgoreanu, Loredana Vlăduţ / Diana Rotaru, Alina Florescu / Ioana Nimigean, Denis Imbrescu,  ştefan Bălan, Vlad Brumaru / Alexandru Mirea, Sami Altawel. Spectacolul face parte din cadrul ediţiei a IV-a a Festivalului „Săp­tămâna Teatrului Tâ­năr”, care îşi propune să scoată în evidenţă noua ge­neraţie de artişti de teatru. Biletele costă 25 lei (preţ întreg) sau 15 lei (preţ redus, pentru elevi) şi se pot procura de la sediul teatrului, de la Agenţia Teatrală (la Galeriile de Artă) sau online, pe site-ul teatrului. Informaţii despre bilete la numărul de telefon 0740.496.561.
  • Sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 20,00, la Club No Limit – concert al trupei folk-metal E-An-Na. Preţul unui bilet este 20 lei. Pentru bilete şi rezervări sunaţi la telefon 0723.429.264.
  • Duminică, 11 noiembrie, de la ora 11,00, la centrul comercial Winmarkt – în cadrul Studioului Kinoteatru (etaj 3), Compania de Teatru şi Evenimente „Poveştile copilăriei” prezintă spectacolul de teatru de păpuşi „Frumoasa şi bestia”. Preţul unui bilet este 10 lei.
  • Duminică, 11 noiembrie, de la ora 19,00 şi de ora 21,00, la O Brothers – spectacol de stand-up comedy „Rog seriozitate” susţinut de Costel. Potrivit organizatorilor, reprezentaţia de la ora 19,00 este sold out. Pentru bilete şi rezervări sunaţi la telefon 0758.068.234.
  • Duminică, 11 noiembrie, de la ora 19,30, la Sala „Vladimir Maximilian” (Casa de Cultură a Sindicatelor) – spectacolul de magie „BeLIEve” susţinut de Vlad Grigorescu. Spectacolul nu este recomandat copiilor sub 12 ani. Pentru bilete şi rezervări sunaţi la telefon: 0723.429.264.

DISTRIBUIȚI
loading...