A fost identificat principalul bănuit de comiterea tâlhăriei comise în noaptea de 5/6ianuarie pe raza comunei Cilibia, asupra unui taximetrist din Ialomița. Este vorba despre un individ de 28 de ani din Ialomița. El a fost identificat în zona aeroportului Otopeni, când se pregătea să fugă din țară. Individul ar fi intenționat să ajungă în Franța.

Tânărul de 28 de ani, din Ialomiţa, bănuit de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie a fost identificat ]n urma activităţilor desfăşurate de poliţişti din cadrul Secţiei 12 poliţie rurală Pogoanele cu sprijinul celor de la Serviciul de Investigaţii Criminale Buzău şi de la Secţia 2 poliţie rurală Griviţa – Ialomiţa. Pe parcursul verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că victima – un bărbat de 62 de ani din Ialomiţa – se întâlnise cu agresorul pe raza comunei Miloşeşti, judeţul Ialomiţa, în noaptea de 5 spre 6 ianuarie, când acesta din urmă a solicitat un taxi pentru a efectua o cursă către localitatea Cilibia din judeţul Buzău. Din cercetări a rezultat că, la intrarea în localitatea buzoiană, tânărul de 28 de ani l-ar fi agresat pe taximetrist şi deposedat de două telefoane mobile şi de suma de 326 de lei.

Tânărul a fost depistat de poliţişti în zona Aeroportului Otopeni când încerca să părăsească ţara, fiind preluat şi condus la sediul Poliţiei Oraş Pogoanele pentru continuarea cercetărilor.

În urma materialului probator administrat de poliţişti, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pogoanele a dispus continuarea urmăririi penale faţă de ialomiţeanul de 28 de ani, care a fost reţinut de poliţişti. Totodată a fost prezentat unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă.

DISTRIBUIȚI
loading...