Începând cu data de 7 martie va fi deschis Biroul de Consultanţă unde buzoienii interesaţi să atragă fonduri europene, fie că sunt persoane fizice, fie în calitate de persoane juridice, se pot adresa pentru a primi informaţii pertinente, care să le uşureze demersurile.

Anunţul a fost făcut de prefectul juudeţului Carmen Ichim care a spus: ,,S-a dat Ordinul Prefectului privind stabilirea programului şi componenţa. Începând cu 7 martie va funcţiona acest birou, miercurea, între orele 11,00 şi 14,00. Se va asigura un secretariat. Se va ţine în Sala Delegaţiei Permanente de la Consiliul Judeţean”. Prefectul judeţului a reamintit celor interesaţi faptul că va fi doar un birou de consultanţă şi că documentele vor fi depuse doar la instituţiile care emit avize.

Prezent la şedinţa în care prefectul Buzăului a făcut anunţul, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Adrian Petre a spus că regulamentul poate fi consultat pe site-ul Instituţiei Prefectului şi pe cel al Consiliului Judeţean. ,,O să avem şi o adresă de e-mail unică: [email protected] unde se pot depune solicitări, sau la regis­tratura Consiliului Jude­ţean sau la registratura Instituţiei Prefectului” a precizat vicepreşedintele Adrian Petre.

Reamintim că demersul prin care cele două instituţii, Prefectura şi Consiliul Judeţean Buzău, şi-au dat mâna pentru a veni în sprijinul buzoienilor şi chiar al autorităţilor publice locale pentru atragerea de fonduri europene a început în urmă cu o lună, ,,pentru că s-au constatat mai multe necorelări între instituţiile care emit avize, printr-o hotărâre de Consiliu Prefectural îniţiem acest Birou de Consultanţă”, spunea la  acea dată, prefectul judeţului Buzău.

DISTRIBUIȚI
loading...