Un şofer din Chiojdu, judeţul Buzău, se face vinovat de moartea unui tânăr de 19 ani care mergea la nunta surorii lui, potrivit observatorph.ro. Tragedia s-a produs sâmbătă, 6 octombrie 2018, pe DJ 102L, în localitatea prahoveană Bătrâni.

Tânărul de 19 ani se afla într-un autoturism Ford, condus de o femeie, care se deplasa dinspre Vălenii de Munte către Starchiojd.

Înainte de a ajunge la nunta surorii lui, tânărul a plecat cu o prietenă în comuna Starchiojd, acolo unde femeia avea treabă.

Pe drum, maşina condusă de buzoian a depăşit Fordul, însă la revenirea pe bandă, a acroşat autoturismul în care se afla tânărul de 19 ani, potrivit observatorph.ro.

Autoturismul a intrat în derapaj, s-a răsucit şi a ajuns pe contrasens, acolo unde a fost izbit în plin de un autoturism marca Volkswagen. Din nefericire, maşina a fost lovită în partea laterală, exact în locul în care se afla tânărul de 19 ani. Imediat după accident, şoferul vinovat a fugit de la locul tragediei.

În urma accidentului, un tânăr de 19 ani şi-a pierdut viaţa, iar şoferiţa Ford-ului a fost rănită şi a ajuns la spital. Tot la spital a ajuns şi o pasageră din Volkswagen.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Şoferul vinovat a fost identificat de poliţişti, el fiind acum cercetat penal pentru ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului.

Vezi https://www.observatorulph.ro/exclusiv/100925-noi-detalii-despre-tragicul-accident-de-la-batrani-cine-se-face-vinovat-de-moartea-tanarului-de-19-de-ani

DISTRIBUIȚI
loading...