Este absolut scandaloasă atitudinea de simpatie de care se bucură, în aceste zile, premierul Mihai Tudose, pentru că s-a pus de-a curmezişul unor vise erotice, transformate, de-a lungul timpului, în nevoi imperative, ale liderului naţional social-democrat Liviu Dragnea. Cum la fel de scandalos a fost acelaşi val de simpatie de astă vară faţă de ex-premierul Grindea­nu.

   De parcă nu Sorin Grindeanu ar fi fost promotorul Ordonanţei 13. Iar acum, de parcă nu Mihai Tudose ar fi cel care îl lasă pe ministrul Justiţiei să zburde liber prin curtea legilor Justiţiei, în căutarea pragului ,,just” pentru abuz în serviciu.

   A, este o cu totul altă poveste că acum, Mihai Tudose se opune unor cerinţe absolut absurde ale lui Liviu Dragnea, dintre care cea mai ,,nevinovată” este menţinerea în funcţie a celor două doamne ministru implicate până peste cap în Dosarul Belina, şi care, la o adică, ar putea negocia cu procurorii să ,,îl dea” pe adevăratul cap al afacerii, pe care, între noi fie vorba, îl cunoaşte toată lumea. Numai că de aici şi până la a-i ridica statuie, chiar şi pentru câteva zile, lui Tudose, este cale lungă.

   Nu voi îmbrăţişa niciodată o astfel de atitudine decât atunci când se va găsi cineva, un social-democrat aflat într-o funcţie de talia celei lui Mihai Tudose, care să îl arunce pe Liviu Dragnea de pe treptele din Kiseleff direct în groapa cu monştri gen Ion Iliescu şi Adrian Năstase. Unii îi spun ,,groapa de gunoi a istoriei”, în mod greşit, zic eu, dat fiind că se pregăteşte şi Ponta să intre acolo. Şi deja va mirosi a altceva.

DISTRIBUIȚI