27 de ani
de presa libera
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:38 PM

Educatie

Un post de inspector general adjunct, scos la concurs la IȘJ Buzău

de Cristian IONESCU
Educatie  |
02.03.2017, 00:00
2421

   Ministerul Educației scoa­te la concurs unul dintre cele două posturi de inspector general adjunct din cadrul Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Buzău. Este vorba des­pre postul înființat în luna octombrie a anului trecut, care este momentan ocupat prin delegație de către Nela Wamsiedel.

   Pentru că celelalte două posturi principale de condu­ce­re a IȘJ au fost deja ocupate prin concurs, de către Florina Stoian (inspector general) și Da­niela Palcău (inspector ge­ne­ral adjunct), se impunea, potri­vit directivelor Ministerului Educației, organizarea unei noi testări și pentru cel de al doilea post de adjunct înființat la Buzău în octombrie 2016, după ce fuse­se desființat în 2010. La momentul reînfiin­țării postului, Nela Wamsiedel a fost numi­tă direct prin ordin de minis­tru. Aceasta a mai o­cu­pat și funcția de inspector ge­neral în cadrul IȘJ,  prin  de­legație, timp de câteva luni, după ce Geta Burducea a picat a treia oară concursul.

   Noul concurs organizat de ministrul Pavel Năstase va vi­za toate inspectoratele școlare unde mai există funcții de conducere ocupate prin delegație.

   Probele de concurs se vor desfășura în perioada 3-11 aprilie, la sediul Ministerului Educației.

Comentarii

frumos (02 Mar, 19:52)
foarte

Poate nu e tot învățătoare!Chiar nu există un profesor mai bun ...sau ei trebuie să predea, efectiv?

Raspunde
007 (02 Mar, 20:07)
agent

Nu se schimbă nimic indiferent cine vine...tot pile, relatii,tupeu, intimidari inutile.Aceiași dinozauri.Ce-a făcut Nela W.? Sau poate i-au impus să nu facă nimic sa închidă si ea gura si sa accepte neregulile din scoli.

Raspunde
Concurs (02 Mar, 22:28)
Adjunct

Inginer(a)

Raspunde
Concurs (03 Mar, 07:27)
Profu

Oare când se va organiza concurs şi pentru restul inspectorilor? Acum 2 ani când s-a organizat nu a promovat niciunul, însă au fost păstrați în funcții!

Raspunde
Concurs (03 Mar, 08:23)
De imprejurari

Iar anul acesta vor fi pastrati in functii pentru ca vor promova. (Sic!)

Raspunde
jenant (03 Mar, 11:38)
prof

In învățământ găsești toate tipurile de oameni.Unii mai prosti ca altii

Raspunde
dezamagire (03 Mar, 18:54)
Economist

Poate luati o masura cu auditorul Lazar si scapati inspectoratul si scolile de el. Au cheltuit scolile sume importante cu procesele pierdute din cauza incompetentei lui profesionale. Doresc din suflet ca scolile pagubite sa-si recupereze sumele cheltuite cu avocatii de la acest individ.

Raspunde
Jenant (03 Mar, 23:47)
Un prost

De-ar fi sa-i luam pe toti la rand - Si actualii, dar si fostii -, Cei mai destepti de pe Pamant Au fost intotdeauna... PROSTII. Nu te ruga la ursitoare Sa-ti faca-n viata ta vreun rost. Mai bine urla-n gura mare: „Iubite Doamne, fa-ma... PROST!” De ce sa tragi ca la galera, Sa-nveti atatea fara rost? De vrei sa faci o cariera, Ajunge numai sa fii... PROST. In lumea asta cu de toate, Unde se-nvata contra cost, Pacat ca nici o facultate Nu da si diploma de... PROST. Avem impozite cu carul, Dar inotam in saracie. Si ce buget ar avea statul Dintr-un impozit pe... PROSTIE... Ei sunt ca iarba, cu duiumul, Sa nu-i jignesti, sa nu-i improsti! O, Doamne, de ne-ar creste graul Cum cresc recoltele de... PROSTI.

Raspunde
Si mai frumos (04 Mar, 10:20)
Un pixel

Nu o sa fie o invatatoare. Ca asta inseamna meticulozitate si rigurozitate. O sa fie un 'tehnic'. O sa vedem ce va insemna asta, daca nu ne-am convins inca.

Raspunde
Bine (04 Mar, 16:40)
133

Am auzit ca Alina Ilie de la Murgesti vrea sa participe la concurs.Crede ca promovează cu o punga de cafea cum a obținut si postul de suplinitor la Murgesti.

Raspunde
un prost (04 Mar, 19:47)
pentru jenant

Bravo!Dacă as putea...as afisa si-n cancelarie! De-ar vedea toti prostii cu industriale si fac la colt de strada..sa stie ca demnitatea si moralitatea nu se pot cumpăra Te felicit! Mai zi-le.

Raspunde
De inspectori (05 Mar, 13:14)
nimeni

Dl sef de la s I e le-a cam oprit planurile ministerialilor

Raspunde
inspector (05 Mar, 14:55)
Dana

O sa fie un inginer sau un economist sau orice numai profesor nu .Am ajuns noi profesori pe cale de dispariție și ne-am umplut de economiști, ingineri și. ....Am ajuns de rasul lumii și ne mai întrebăm de ce nu mai merge nimic

Raspunde
ni (05 Mar, 19:10)
prof

Asa este, haideți sa facem ceva! Iesim in strada, cerem anchete, mergem la isj, ne scriem nemulțumirile, le lăsăm la isj si minister..sa fim împotriva hoților si sa ne dorim transparenta si corectitudine lz concursuri...presam si sindicatele care oricum sunt cu insp..nu zic nimic...nu stiti ce caz au făcut cu concursul directori? Ca nu erau de acord si altele

Raspunde
învățământ (05 Mar, 22:22)
eu

Vrem si învățământul depolitizat pentru totdeauna!!

Raspunde
pixel (06 Mar, 16:43)
profa

Dupa algoritm si sustinere ar trebui sa fie de pe la Ramnic... dar probabil ca dau prin gropi acum sau cauta prin tuneluri.

Raspunde
Functie (06 Mar, 22:28)
Un pixel

V-ati mira ce personaje aspira la functie....ce daca au mai fost cer(ce)tati cu legea

Raspunde
invatator (07 Mar, 10:48)
metz

Poi d-na Ins Voicu la o inspectie tematica a gasit de cuviinta sa critice "atitudinea" nefireasca a scolarilor de a sta cuminti in banca ,de a participa efectiv la lectie,de a nu "zimbi " ,doamna gasind ca acesti copii sunt intimidati de catre doamna invatatoare!

Raspunde
@metz (07 Mar, 11:35)
Pixelu contrariat

Poi duamna Voicu are prefectă dreptate, trebuie sădit spiritul tefelist încă din fragedă pruncie! Cine să mai iasă la rezistență dacă școlarii își văd de activități specifice vârstei?

Raspunde
De retinut (07 Mar, 12:00)
metz

Domnilor Directori pentru plata posturilor pe care cu evlavie ati reusit sa le luati ,va recomand s-a preluati ideea doamnei Sing de la un liceu din Buzau ,anume puneti niste semianalfebeti s-a ponegreasca un profesor dupa care o chemati pe D-na Voicu si rezolvati cazul cu brio si sunteti 100% acoperiti. Va aduc la cunostinta ca legea 13 este in vigoare ,deci prin deductie la 0 nu ve-ti pati nimic(sic)!

Raspunde
isj (07 Mar, 12:56)
opinie

Cine este aceasta Voicu? Tot învățătoare?

Raspunde
@opinie (07 Mar, 13:23)
Pixelu de românica

N-ai auzit de Ionela de Cislău? Pe ce planetă locuiești?

Raspunde
city cislau (07 Mar, 16:39)
ok

Acea Voicu? Dar nu e deja pe inv, vrea insp adjunct? Sa sperăm că e corect concursul. Directorii fără concurs or fi plătit..s-au altceva, dar din toamnă va fi din nou concurs si multi dintre ei nu sunt in corp experți sa poata participa.Ulciorul nu merge de multe ori la apă! E vai de scolile aste fără director...si daca au unele in zadar se luptă unii prof sa facă ceva pentru elevi.Te saturi când vezi că unii c munca, altii cu banii.

Raspunde
vesel (07 Mar, 17:00)
veșnic

Ceilalți insp dau si ei concurs?să nu mai facă blaturi pe posturile vacante..Mai e cineva cu dreptate, onest in sistemul asta ..ca fug toti de responsabilitati..propun să se dea o ordonanța sa fie in funcții de directori si insp ingineri, invatatori cu agricol, prof dereligie, ingineri, prof de sport si muzica.Nu de alta dar lucrează mai putin cu capul si au timp sa gândească strategii de ponegrire a celorlalți..nu de actul educativ, ca asta este fooortee greu pt ei!

Raspunde
Îmi stau în gând (07 Mar, 19:05)
Emil Brumaru

Îmi stau în gând niște cuvinte, din stilul meu literar, pe care nu le pot spune aici. Toți ne plângem de incompetență dar stăm tăcuți în bănci.Stați, tăceți, fiți nepăsători, vă veți trezi că prostia va inunda școala fără speranță de salvare și o să fiți luați de ea...

Raspunde
luptător (07 Mar, 19:35)
vesel

Deja s-a întâmplat in multe scoli...!dar sunt sigur ca vor învinge cei buni in final!Prostii sunt asacum a scris cineva mai sus.

Raspunde
conversatiei (07 Mar, 22:00)
de dragul

Palcau mai are de stat, am citit undeva că si- a băgat rudele prin scoli si acum se da mare corecta?! Au mai zis si altii..tot sistemul pute!

Raspunde
Gând (07 Mar, 22:26)
Completare

S-a întâmplat deja asta în multe părți. Şi unde nu este lipsa competenței, este răutate. Este deja trist.

Raspunde
gand (08 Mar, 10:54)
pt

Este răutate, nu incompetenta , nimeni nu ar putea explica de ce nu este acceptat profesionalismul? Pentru manipulare?

Raspunde
@pt (08 Mar, 12:45)
Pixelu părerolog

Cui ar folosi profesionalismul? În niciun caz celor care au preluat economia României. Guvernul tehnocrat (chiar dacă a avut un mandat de doar un an de zile) a legiferat politica educațională pentru următorii ani. Învățământul teoretic va trebui să aibă o pondere de 40% iar diferența de 60% să fie acoperită de învățământul vocațional (profesionale). Nu este o noutate faptul că profesionalele asigură o educație minimală, specifică muncilor salahoriale remunerate cu salariul minim pe economie. Cu alte cuvinte, angajatorul majoritar din sectorul privat te vrea prost, să nu cumva să-ți treacă prin cap să aspiri la salarii decente. Chiar dacă am avea un învățământ performant n-am face decât să investim iar profiturile să le culeagă alte state. Ne convine, nu ne convine astea sunt realitățile prezente într-o colonie. Deja sunt discuții pentru organizarea bacalaureatului diferențiat. Nu este vorba de răutate ci de palmare a realității.

Raspunde
Incompetenta (08 Mar, 19:13)
Caty

Acum cu PSd-ul toate sunt masluite,numai examene nu sunt. Sa vedeti ca toti directorii care au picat concursul vor fi acum admisi( chiar daca prinre ei sunt care nu scriu corect, aproape analfabeti, absolventi la X si 0)

Raspunde
sunt praf (08 Mar, 19:42)
pipidi

Mă prăpădesc de râs de cata prostie e in scoală mea...Nu exagerez Toti vorbesc nazalizat, se dau importanti si inteligenti si de fapt sunt 2 ,3 buni.Cum vom scăpa nu stiu.?! Industriale, facultăți SH, vrem să fim sefi , inspectorii stiu dar iti zâmbesc iar in spatele atitudinii binevoitoare ascund nereguli.Spuneți ce vedeti , suntem liberi, nu suntem in comunism.Cui nu convine sa-si dea demisia si s plece!

Raspunde
in ochi (09 Mar, 08:06)
praf

Cine petrecea aseara cu dnul avocat pdl, pnl, pmp? Nici nu e nevoie sa fii membru de partid. Vine concursul pentru isj........

Raspunde
Calitatea educatiei (09 Mar, 11:14)
Interes

Cand oare va fi prioritar ce si cat lucreaza elevii in clasa astfel incat sa nu mearga la pregatiri inca de la clasele foarte mici? Cand se va vedea interesul pentru progresul acestora, si nu pentru hartiile pe care le pot genera prin participarea la diverse concursuri?

Raspunde
si pulbere (09 Mar, 19:05)
praf

Sa termine cu favoritismele.In rest, sa se destrăbăleze toti cu toate...dar dacă sunt dispusi la altceva ce caută in învățământ? Aici vorbim despre vocatie ..ce- i învățăm pe elevi? Cum sa șmecherească?

Raspunde
Ghinionist (10 Mar, 17:13)
Neuronu'

Fugiti fratilor!! Scapa cine poate! Hotii si prostii au ingrosat randurile si ne au dovedit. Haide n Vest la agricultura ca i mai bine!

Raspunde
Concurs (11 Mar, 11:27)
Ok

Postul. e aranjat AlinaI de matematica va fi inspector

Raspunde
solidar (11 Mar, 15:55)
eu

Sunt de acord, dar totusi cu vocația cum rămâne?

Raspunde
revin (12 Mar, 10:24)
metz

V-a aduc la cunostinta o speta greu de inteles ,mai concret 3 semianalfabeti fac o reclamatie undeva pe 6 decembrie ,d-na Director nu anunta inv despre reclamatie (adica ce reclama acesti oameni!) pe 19 dec anunta inv ca-i v-a face o sedinta pe 21 dec (la fel nu o instiinteaza ce scrie acolo) ,intre timp inv face o cerere scrisa care nici pana azi nu are raspuns,pe 21 sunt invitate toate comitiile posibile dintr-o scoala +parinti reclamangii urmeaza trei ore de supliciu la care participa 45 de oameni contra 1! Se intampla in Buzau !

Raspunde
strigăt (12 Mar, 13:23)
voce

Nu este posibil!Strigător la cer..cum e posibil? Faceti apel la oamenii ca dvs...ca noi cei de aici..Se paca indiferent de nemultumire, gândim la fel pt ca suntem obiectivi nu avem pile etc. Acela 1 avea dreptate si nu putea dovedi..se întâmplă frecvent.Pastrati- va demnitatea, povestiri si altora ce se întâmplă în sc dvs si timpul va rezolva.Nu ne mai așteptăm sa fim intelesi ...trebuie nou sa demonstram ca suntem altfel decât prostii prin păstrarea mintii întregi...să nu înnebunim

Raspunde
ok (12 Mar, 21:05)
nou

Curios toti cei care intră aici si scriu observ că vb despre aceleași lucruri.Am urmărit si nici măcar unul nu e de cealaltă parte! Isj nu stie? Sau ei sunt de partea celor care nusi spun oful doleanțele pe aici? Rămân uimit..vou mai urmări devine interesant.Atatea lucruri si chiar atata mediocritate si nesimțire sa nu reactionezi ..sa negi măcar ca nu ar fi asa..Toti cei din conducere pot fi santajati si manipulati ..de aceea tac si merg ca sicum nu se întâmplă nimic.Rusine învățătoarelor care va spuneti profesor.Auzi..ce aberatii

Raspunde
raspuns pt ok (13 Mar, 19:10)
metz

Vad ca esti singurul care are o opinie diferita iar pentru asta am sa te intreb pe tine ce crezi.deci eu adun trei semianalfabeti (adica cu 7-8 clase) afirm despre tine ca esti un incompetent,ca maltratezi si abuzezi fizic copii de 9 ani,cu taoate ca ai 20 de ani de invatamant ,gradul 1 luat cu 10 ( doi prof doctori te-au examinat la grad care nu pot fi banuiti de frauda iar ca nume domnisoara DUMITRACHE poate iti spune ceva) ,dupa care directorul iti transfera la clasa vecina jumatate de clasa( ilegal sic!) si te restrange pt ca nu mai ai obiectul muncii. Ei ce mai zici Coane acum?

Raspunde
completare (13 Mar, 20:50)
metz

Si ca idee de ce spun ilegal ,deoarece clasa este cu specific ,adica cu aptitudini girate de un examen,acesti copii transferati la clasa paralela nu au sustinut un examen de aptitudini si aceasta clasa avand un specific. Mai mentionez ca aceast director nici macar nu i-a permis acestui profesor s-a se apere ( constitutia fratilor!) totul facandu-se pe barfe .

Raspunde
nou (13 Mar, 21:27)
ok

De unul singur nu poti rezolva problema.Si cum in învățământ au intrat foarte mulți oameni care nu au avut loc în altă parte...deci au spate cu 7 clase dar au susținerea cui trebuie.E trist.Cei buni întotdeauna trebuie să demonstreze pe când cei prosti ies in evidenta cu răzbunare si răutate denigrând pe cel bun.Strâmbii i-au mâncat pe cei drepti.Capul sus

Raspunde
Ssst (17 Mar, 22:27)
Cecilia

Liniste ca trimit astea interlopii peste noi...Nu va e frica de mafie? Mi e scarba si rusine ca imi trag radacinile din Buzau.

Raspunde
dorinta (02 Apr, 10:16)
metz

As dori ca noua doamna inspectoare general adjunct ,care cred ca v-a avea girul unui cocurs corect ,se v-a autosesiza in privinta miscarilor ilegale de copii de la o clasa la alta in vederea restrangerii de activitate a unui invatator (invatator amenintat ca daca nu semneaza acordul liber consimtit de scimb de catedra se v-a trece la restrangerede activitate) .Acest lucru s-a intamplat in" Liceul de Arte" .

Raspunde
Dorinta (02 Apr, 23:29)
Pt Metz

Dvs sunteti respectiva doamna invatatoare? Sper sa nu, pentru ca ati chinuit cumplit limba romana in postarea de mai sus.

Raspunde
raspuns (02 May, 17:37)
metz

Nu sunt invatator(e) iar daca crezi altceva este problema ta si numai a ta ,iar despre limba romana ti-as sugera sa vezi cu (a-ti) iar "ti" este pronume dupa cate imi aduc aminte,ca meserie sunt altceva si nu cred ca asta intereseaza ci anume ce fac preacinstitele fete de la inspectorat si doamnele director recent instalate.

Raspunde

Stiri Agerpres

Alegeri parlamentare anticipate în Japonia: Victorie detașată a premierului Shinzo Abe (sondaje)
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:28 PM

Premierul japonez conservator Shinzo Abe a repurtat o victorie detașată în alegerile legislative anticipate, potrivit primelor sondaje, câștigând astfel pariul său de a obține un nou mandat în fruntea celei de-a treia economii mondiale, pe fondul amenințărilor nord-coreene, relatează AFP.

Inflamația "antrenează" pielea pentru o însănătoșire mai rapidă (studiu)
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:18 PM

Procesele inflamatorii cutanate "antrenează" pielea pentru a se putea însănătoși mai repede în urma unor eventuale leziuni, potrivit unui studiu publicat de revista Nature și citat de EFE.

Regele Mihai continuă să fie sub supravegherea medicilor, urmând tratamentul obișnuit
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:07 PM

Regele Mihai continuă să fie sub supravegherea permanentă a medicilor, urmând tratamentul obișnuit, a informat Casa Regală.

Pilotul care a aterizat forțat cu avionul lângă Vințu de Jos a murit
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:00 PM

Pilotul care a aterizat forțat sâmbătă cu un avion de agrement de mici dimensiuni în zona localității Vințu de Jos a murit duminică, la o clinică din Târgu Mureș.

Moscova denunță "bombardamentele barbare" de la Raqqa, comparându-le cu cele asupra Dresdei din 1945
Duminica, Octombrie 22, 2017 15:53 PM

Rusia a denunțat vehement duminică "bombardamentele barbare" ale coaliției conduse de SUA asupra orașului Raqqa - fief al grupării jihadiste Statul Islamic în Siria cucerit în această săptămână - care au făcut "mii" de victime civile și care, potrivit ei, amintesc de bombardamentele aliaților asupra orașului german Dresda, în februarie 1945, relatează AFP.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
22 Oct, 16:24 Sigur
Eu a comentat pentru articolul Catedrala Arhiepiscopală prădată de hoți:
Sigur e unul școlit la pușcăriile țării, trăit în mizerie, eliberat înainte de termen și care are ceva habar de furtul bine acoperit...
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
Google PageRank Checker