27 de ani
de presa libera
Duminica, Iulie 23, 2017 17:38 PM
albosmart

Sport

Un nou success pentru atleta buzoiană / Marina Baboi, cvadruplă campioană naţională!

de Andreea STROE
Sport  |
10.07.2017, 00:00
4625

   Perioadă fantastică a carierei în care se găseşte atleta Marina Baboi! La o săptămână după ce devenea triplă campioană balcanică U20, sprintera buzoiană a obţinut alte noi performanţe de senzaţie. Vineri şi sâmbătă, tot la Piteşti, Marina Baboi a participat la Campionatul Naţional de seniori şi tineret, unde a luat startul în nu mai puţin de patru probe. Aventura a început cu finala de la 100 de metri, cursa ei favorită, la finalul căreia a cucerit titlul de campioană naţională de tineret şi, totodată, de vicecampioană naţională de senioare. Tot vineri, Marina Baboi a luat startul şi în finala probei de ştafetă 4 x 100 de metri, alături de colegele ei de la CSA Steaua Bucureşti, Ioana Gheorghe, Bianca Răzor şi Anamaria Nesteriuc. Buzoianca a asigurat ultimul schimb şi a consfinţit victoria finală, obţinând al doilea titlu de campioană naţională al zilei. Sâmbătă, în a doua zi a întrecerilor de la Piteşti, Marina Baboi a început cu finala de la 200 de metri, care i-a adus un nou titlu de campioană naţională, la tineret, dar în acelaşi timp şi un personal best (24.20 s) pe această distanţă. Ultima finală la care a luat startul a fost cea de ştafetă 4 x 400 de metri, unde le-a avut colege pe Florina Pierdevară, Anamaria Nesteriuc şi Bianca Răzor. O nouă victorie, o nouă medalie de aur şi un nou titlu de campioană naţională pentru Marina Baboi, care a încheiat Campionatele Naţionale de la Piteşti cu un bilanţ de excepţie: patru medalii de aur şi tot atâtea titluri de campioană naţională şi o medalie de argint şi titlul de vicecampioană naţională.  

Vin Europenele din Italia!

  Campionatele Naţionale de seniori şi tineret de la Piteşti au reprezentat, pentru Marina Baboi, ultima repetiţie generală, în regim de concurs, pentru Campionatele Europene de juniori I, care vor avea loc în Italia, la Grosseto, între 20 şi 23 iulie. Aici, potrivit celor spuse recent de antrenorul ei, Gabriel Nicolau, Marina are ca obiectiv principal calificarea în finala probei de 100 de metri. 

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Marea Britanie are nevoie de un acord de tranziție cu UE care să se încheie înainte de alegerile din 2022
Duminica, Iulie 23, 2017 16:47 PM

Ministrul britanic al comerțului Liam Fox a afirmat că susține un acord de tranziție care să înlesnească ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, dar acesta ar trebui să se încheie înainte de următoarele alegeri din 2022, relatează Reuters.

Galați: Rezervorul de apă al fabricii de conserve din Tecuci a cedat și a avariat 20 de autovehicule, o hală și anexe
Duminica, Iulie 23, 2017 16:40 PM

Rezervorul de apă de 1.000 metri cubi aparținând fabricii de conserve din Tecuci a cedat sâmbătă seara, iar valul de apă a avariat 18 mașini și două TIR-uri, a inundat o hală și mai multe anexe ale societății comerciale, a declarat duminică purtătorul de cuvânt al ISU Galați, Cătălin Sion.

Europarlamentarul Daniel Buda: Standardele duble de calitate - o problemă ignorată de Guvernul PSD; solicit implicarea premierului
Duminica, Iulie 23, 2017 16:28 PM

Europarlamentarul PNL Daniel Buda solicită premierului Mihai Tudose și ministrului Agriculturii, Petre Daea, să își unească eforturile cu liderii țărilor din grupul de la Vișegrad pentru demersuri la Comisia Europeană, astfel încât să se evite standardele duble de calitate la alimentele comercializate, menționând că, în caz contrar, actualul Guvern acceptă ca România să devină "groapa de gunoi a Europei".

Papa face apel la "moderație și dialog" după evenimentele violente din Ierusalim
Duminica, Iulie 23, 2017 16:23 PM

Papa Francisc și-a exprimat, duminică, "îngrijorarea" față de evenimentele violente din ultimele zile din Ierusalim și a făcut un apel la dialog și moderație pentru restabilirii păcii.

UPDATE Prahova: Traficul rutier, deviat de la Săcele pe DN 1, în condițiile în care DN 1A este blocat de aluviuni
Duminica, Iulie 23, 2017 16:05 PM

Traficul rutier este deviat, duminică după-amiază, de la Săcele pe DN 1, în condițiile în care DN 1A este blocat de peste o oră între Măneciu și Cheia din cauza aluviunilor scurse de pe versanți în urma unei ploi torențiale.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Jul, 16:52 Admitere
Observator a comentat pentru articolul Cinci licee din Buzău unde anul acesta s-a intrat cu media 2:
Păcat ce elevii de 1 si 2 se orientează catre liceu si nu se duc la sc.profesionala de învețe o meserie!BIne daca au noroc la bac ei vor fi viitorul de maine ca doar avem atâtea exemple!
23 Jul, 11:44 Directori
Sile a comentat pentru articolul A doua oară cu noroc pentru cele patru directoare buzoiene de şcoli care au picat concursul în guvernarea trecută:
Cum să nu existe PNL, însuși inspectoarea generală e pusă de PNL cică a luat ,,concursul,, și la cât de mari sunt salariile de director 5000 Ron net cel puțin, bani pe care mulți nu îi merită ar trebui să meargă bine școlile dar ce să meargă când vine directoare o fosta care nu o interesează de școală pt ca nu e de acolo, o adjuncta care e PNL-istã și care sta numa prin tribunale cu procese de executare silită, vine în fuste mini la vârsta pe care o are, stã tot timpul pe laptop la ore cicã se informeazã face trei lulele pe zi și copii mulțumiți cã ei nu știu cât ar trebui ei sã facã și sã învețe, a fost sancționată cu ceva ani în urma de CA-ul școlii dar dir de atunci care a luat acum concursul nu a știut cum să facă motivarea faptei și ISJ-ul a anulat tot, repet fapta a existat doar ca nu s-a descris așa cum cere legea, și acum amândouă să conducă școala Grebănu, cum credeți ca va fi?, It will rain with accusations and no one will not do anything for school, sin.
23 Jul, 08:30 Primarie
Nehoianu a comentat pentru articolul Comuna Chiojdu, oficial, fără primar ales:
Doamna prefect pe la Nehoiu de ce nu treceti? Sa vedeti aici nereguli.Functionari publici cu dosare penale,care lucreaza in primarie.Vedeti ce afaceri deruleaza prin primarie primarul,vicele,Muzgoci,domnisoara Tanta,Gabi Stan,Moise Adrian.
Google PageRank Checker