27 de ani
de presa libera
Marti, Noiembrie 21, 2017 02:43 AM

Sport

Un nou success pentru atleta buzoiană / Marina Baboi, cvadruplă campioană naţională!

de Andreea STROE
Sport  |
10.07.2017, 00:00
4773

   Perioadă fantastică a carierei în care se găseşte atleta Marina Baboi! La o săptămână după ce devenea triplă campioană balcanică U20, sprintera buzoiană a obţinut alte noi performanţe de senzaţie. Vineri şi sâmbătă, tot la Piteşti, Marina Baboi a participat la Campionatul Naţional de seniori şi tineret, unde a luat startul în nu mai puţin de patru probe. Aventura a început cu finala de la 100 de metri, cursa ei favorită, la finalul căreia a cucerit titlul de campioană naţională de tineret şi, totodată, de vicecampioană naţională de senioare. Tot vineri, Marina Baboi a luat startul şi în finala probei de ştafetă 4 x 100 de metri, alături de colegele ei de la CSA Steaua Bucureşti, Ioana Gheorghe, Bianca Răzor şi Anamaria Nesteriuc. Buzoianca a asigurat ultimul schimb şi a consfinţit victoria finală, obţinând al doilea titlu de campioană naţională al zilei. Sâmbătă, în a doua zi a întrecerilor de la Piteşti, Marina Baboi a început cu finala de la 200 de metri, care i-a adus un nou titlu de campioană naţională, la tineret, dar în acelaşi timp şi un personal best (24.20 s) pe această distanţă. Ultima finală la care a luat startul a fost cea de ştafetă 4 x 400 de metri, unde le-a avut colege pe Florina Pierdevară, Anamaria Nesteriuc şi Bianca Răzor. O nouă victorie, o nouă medalie de aur şi un nou titlu de campioană naţională pentru Marina Baboi, care a încheiat Campionatele Naţionale de la Piteşti cu un bilanţ de excepţie: patru medalii de aur şi tot atâtea titluri de campioană naţională şi o medalie de argint şi titlul de vicecampioană naţională.  

Vin Europenele din Italia!

  Campionatele Naţionale de seniori şi tineret de la Piteşti au reprezentat, pentru Marina Baboi, ultima repetiţie generală, în regim de concurs, pentru Campionatele Europene de juniori I, care vor avea loc în Italia, la Grosseto, între 20 şi 23 iulie. Aici, potrivit celor spuse recent de antrenorul ei, Gabriel Nicolau, Marina are ca obiectiv principal calificarea în finala probei de 100 de metri. 

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Zimbabwe: Președintele Mugabe și vicepreședintele destituit, în contact, anunță armata
Marti, Noiembrie 21, 2017 00:37 AM

Cei doi actori politici principali ai crizei din Zimbabwe, președintele Robert Mugabe și vicepreședintele destituit, Emmerson Mnangagwa, sunt în contact, a anunțat luni armata, transmite AFP.

Submarinul militar argentinian dispărut: Două nave de căutare au detectat zgomote subacvatice
Luni, Noiembrie 20, 2017 23:20 PM

Zgomote subacvatice au fost detectate luni de sonarele a două nave participante la operațiunea de căutare a submarinului militar argentinian San Juan, dispărut de miercuri cu 44 de membri ai echipajului la bord, potrivit purtătorului de cuvânt al marinei argentiniene, citat de AFP.

Cluj: Incendiu în complexul studențesc 'Hasdeu'; 160 de persoane evacuate, niciun rănit
Luni, Noiembrie 20, 2017 23:17 PM

Un incendiu a izbucnit, luni seară, într-o bucătărie din complexul studențesc 'Hasdeu' din Cluj-Napoca și 160 de persoane au fost evacuate, fără să fie cineva rănit.

Liga I - Rezultate și clasament - Etapa a 18-a
Luni, Noiembrie 20, 2017 22:56 PM

Meciurile din etapa a 18-a a ediției 2017-2018 a Ligii I de fotbal au avut loc de vineri până luni.

Liga I: FC Voluntari - FC Viitorul 0-0
Luni, Noiembrie 20, 2017 22:51 PM

FC Voluntari a terminat la egalitate cu FC Viitorul Constanța, scor 0-0, luni seara, pe teren propriu, în ultimul meci din etapa a 18-a a Ligii I de fotbal.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
20 Nov, 20:08 Baiatu lu tata vorbeste?
Al.Draku a comentat pentru articolul Mocanu: „Vine iarna… în justiție! Ultimele zvâcniri ale lui Dragnea și acoliții“:
N-am crezut ca baiatu lui nea Mocanu si vorbeste..ia te uita ce filozofie de 2 bani scoate baiatul de 150 de kg din condei..stai ba in banca ta si vezi-ti de masinutele si atv-le tale..tu vorbesti de saracie si izolare?..pana acum catva timp de unde ati manarit banii , nu de la PSD?
20 Nov, 19:49 Dragnea nu va face nicio zi de pușcărie!
Pixelu SRL a comentat pentru articolul Fostul senator de Buzău Teodorovici, printre martorii care au confirmat că Tel Drum este firma lui Dragnea:
Din presă am aflat că Legea 31/1990 a societăților comerciale permite înființarea de societăți pe acțiuni (SA) cu un anumit procent de acțiuni la purtător. N-am citit legea, dar iau de bune informațiile. Tot presa afirmă că societățile Tel Drum și Titan Mar ar fi tocmai astfel de societăți comerciale, interzise în alte țări membre ale UE. Și pe bună dreptate. Dacă un procent important de acțiuni la purtător ajung la o persoană aflată în funcții decizionale ale statului, atunci acea persoană ar fi tentată să tragă sfori, astfel încât firma la care are acțiuni, de care doar ea știe, să obțină contracte cât mai avantajoase. Dacă Tel Drum este asociată cu Dragnea&Co, similar, Titan Mar este asociată cu Videanu&Co. Nici nu-mi pun problema care dintre găști este mai toxică, cert este că astfel de societăți comerciale nu ar trebui să existe.
Pe de altă parte există o sumedenie de firme cu acționari interpuși. Oameni de încredere, rude mai mult sau mai puțin îndepărtate sau prieteni sunt înregistrați la Registrul Comerțului ca acționari, când de fapt, adevărații decidenți sunt persoane aflate în funcții cheie ale statului, așa-zișii privați de la stat.
Nici nu vreau să-mi imaginez câte păduri a tăiat și Ciolacu printr-o astfel de firmă!
20 Nov, 18:34 restante salariale
tudor a comentat pentru articolul Profesorii din municipiu vor primi ,,banii din dobânzi“ până la sfârșitul anului:
Felicitari buzaieni a ti ales sa va conduca un om caruia ii pasa de voi.Ex apa de ploaie restantele salariale ale profesorilor.
Google PageRank Checker