27 de ani
de presa libera
Marti, Septembrie 26, 2017 04:54 AM
toamna buzoiana

Sport

Un nou success pentru atleta buzoiană / Marina Baboi, cvadruplă campioană naţională!

de Andreea STROE
Sport  |
10.07.2017, 00:00
4715

   Perioadă fantastică a carierei în care se găseşte atleta Marina Baboi! La o săptămână după ce devenea triplă campioană balcanică U20, sprintera buzoiană a obţinut alte noi performanţe de senzaţie. Vineri şi sâmbătă, tot la Piteşti, Marina Baboi a participat la Campionatul Naţional de seniori şi tineret, unde a luat startul în nu mai puţin de patru probe. Aventura a început cu finala de la 100 de metri, cursa ei favorită, la finalul căreia a cucerit titlul de campioană naţională de tineret şi, totodată, de vicecampioană naţională de senioare. Tot vineri, Marina Baboi a luat startul şi în finala probei de ştafetă 4 x 100 de metri, alături de colegele ei de la CSA Steaua Bucureşti, Ioana Gheorghe, Bianca Răzor şi Anamaria Nesteriuc. Buzoianca a asigurat ultimul schimb şi a consfinţit victoria finală, obţinând al doilea titlu de campioană naţională al zilei. Sâmbătă, în a doua zi a întrecerilor de la Piteşti, Marina Baboi a început cu finala de la 200 de metri, care i-a adus un nou titlu de campioană naţională, la tineret, dar în acelaşi timp şi un personal best (24.20 s) pe această distanţă. Ultima finală la care a luat startul a fost cea de ştafetă 4 x 400 de metri, unde le-a avut colege pe Florina Pierdevară, Anamaria Nesteriuc şi Bianca Răzor. O nouă victorie, o nouă medalie de aur şi un nou titlu de campioană naţională pentru Marina Baboi, care a încheiat Campionatele Naţionale de la Piteşti cu un bilanţ de excepţie: patru medalii de aur şi tot atâtea titluri de campioană naţională şi o medalie de argint şi titlul de vicecampioană naţională.  

Vin Europenele din Italia!

  Campionatele Naţionale de seniori şi tineret de la Piteşti au reprezentat, pentru Marina Baboi, ultima repetiţie generală, în regim de concurs, pentru Campionatele Europene de juniori I, care vor avea loc în Italia, la Grosseto, între 20 şi 23 iulie. Aici, potrivit celor spuse recent de antrenorul ei, Gabriel Nicolau, Marina are ca obiectiv principal calificarea în finala probei de 100 de metri. 

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Ambasadorii europeni în SUA susțin acordul nuclear cu Iranul
Marti, Septembrie 26, 2017 03:59 AM

Ambasadorii la Washington ai Regatului Unit, Franței, Germaniei și Uniunii Europene au susținut ferm luni acordul nuclear încheiat de comunitatea internațională cu Iranul în 2015, relatează Reuters.

Ziua europeană a limbilor
Marti, Septembrie 26, 2017 03:49 AM

Ziua europeană a limbilor se sărbătorește la 26 septembrie, potrivit http://edl.ecml.at/. Manifestările prevăzute cu această ocazie sunt numeroase, incluzând jocuri și quiz-uri, serate literare, conferințe, mese rotunde, programe de radio și de televiziune pe tema politicii lingvistice, precum și numeroase concerte organizate în spații publice.

CITATUL ZILEI
Marti, Septembrie 26, 2017 03:30 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 26 septembrie
Marti, Septembrie 26, 2017 03:15 AM

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 26 septembrie
Marti, Septembrie 26, 2017 03:00 AM

Este a 269-a zi a anului 2017.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
25 Sep, 13:01 Sedeti linistiti cetateni din Vernesti,ca omul nu a terminat de furat tot ce era de furat !
Viespea buzoiana a comentat pentru articolul Fostul primar Daniel Năstase a izbutit să amâne alegerile anticipate de la Verneşti:
Individul asta sigur nu a terminat de furat ce mai era de furat prin Vernesti si nici nu a terminat de "sters urmele"faradelegilor comise in timpul mandatului de "primar".Tipic PSD!De cand o comunitate trebuie sa depinda de un asemenea primar-infractor,domnilor din conducerea PSD? Chiar nu va este rusine?Vreti iar sa fraudati-furati alegerile?Asta ati invatat voi de la infractorii politici Iliescu,Nastase,Ponta,Dragnea,Basescu,etc?HUUUUUUOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
25 Sep, 12:28 Bani furati si bautura
Locuitor din Vernesti a comentat pentru articolul Fostul primar Daniel Năstase a izbutit să amâne alegerile anticipate de la Verneşti:
Tot ce stie a face acest intretinut al celor de sus nu este nimic altceva dacat sa INJURE , sa umble BEAT si .......... cat mai multe FEMEI USOARE. Treziti-va OAMENI din Vernesti!
25 Sep, 10:19 Chestia cu campioană la fotbal, mi-a rupt gura!
Pixelu cu speranțe reduse a comentat pentru articolul Primarul Toma, conferință de presă în autobuz:
Nici nu mă interesează cine a luat comisionul, știu cu certitudine cine l-a dat. Au dat șpagă neprihăniții vest-europeni, icoanele la care ne prosternăm. Până și în colonia România sunt asimilate ca fapte de corupție, atât luarea de mită cât și DAREA DE MITĂ. Se pedepsesc fix la fel, numai că propaganda vede numai cine a luat mită, de parcă a luat-o de la sfântul duh. Logica elementară spune că n-ar avea cine să ia mită dacă n-ar exista cine s-o dea. Cred că pedeapsa pentru corupător ar trebui să fie mai mare decât cea pentru corupt.
Perfect de acord. Stop hoțiilor! Tuturor hoțiilor. Dacă până în 2007, în România, hoți erau doar românii odată cu aderarea la UE avem și hoți străini. Mulți, puțini, nici nu contează. Ce contează este că, în prezent, străinii fură de ordinul miliardelor iar românii de ordinul milioanelor.
Cu toată adversitatea pe care o am față de nemți, tot de la ei am speranțe. Mai concret de la cei care au votat Alternative für Deutschland (AfD). Și nu sunt de neglijat, sunt vreo 12,6% din electoratul german. Vom trăi și vom vedea dacă înfloresc sau se ofilesc. Cred că de ei depinde mărirea sau decăderea proiectului UE.
Google PageRank Checker