Încă un punct de eli­be­rare a biletelor de călătorie și a abonamentelor Trans Bus funcționează începând de marți în Buzău, anunță operatorul municipal de transport urban de călători. Acesta este situat în stația Dorobanți, aflată la intersecția străzilor Dorobanți și Aleea Sporturilor. Programul de lucru va fi între orele 6,00 și 21,00 în zilele lucrătoare și în intervalul 6,00-20,00 în week-end, mai anunță Trans Bus.

Acest punct de elibe­rare a biletelor de călătorie și a abonamentelor se adaugă celorlalte 19 care deservesc clienții Trans Bus: Gară, Micro XIV, Piața Centrală, Dorobanți, Carrefour, Bazar, Poșta Micro V, Lidl, Clubul Polițiștilor, Crâng, Banca Transilvania – Centru, Cartier Mihai Viteazu, Fabrica de bere, BIG Unirii, Peny Market Aleea Sporturilor, Romcarbon, primăriile Mărăcineni, Vadu Pașii și Săpoca.

Pe lângă aceste puncte de vânzare aparținând Trans Bus, buzoienii pot achiziționa bilete de călătorie – nu și abonamente! de la partenerii situați pe bulevardul Unirii (Poștă, Parc ,,Sfinții Îngeri”, ACR și Magazinul Olimpic), Complex Crâng, strada Chiristigii, intersecția străzilor Unirii Nord și Prutului, stația de autobuz strada Dorobanți, Cartier Dorobanți bloc F8, Piața Dorobanți, intersecția bulevardului Gării cu strada Colonel Ion Buzoianu, intersecția străzilor Transilvaniei și Prosperității, Piața Dacia, Școala nr. 1 și Filatura.

 

DISTRIBUIȚI
loading...