Transformare uluitoare pentru un elev buzoian. Cătălin Nae, de la Colegiul Tehnic, a fost un elev aflat în risc de abandon şcolar, dar a reuşit să îi impresioneze pe organizatorii Galei aniversare 10 ani de responsabilitate socială OMV Petrom, cărora le-a dovedit că s-a transformat într-un licean ambiţios şi dedicat.

Cătălin Nae, participant la Tabăra Meseriaşilor din Ţara lui Andrei, ediţia 2017, a primit Premiul #sepoate din partea OMV Petrom, la categoria Educaţie. Tânărul buzoian a fost premiat pentru evoluţia sa rapidă.

Coordonat de pilotul Gabriel Onofrei

Cătălin a participat la ediţia 2017 a Taberei Meseriaşilor din Ţara lui Andrei, în seria mecanicilor, unde l-a avut mentor pe pilotul Gabriel Onofrei, fondator al Federaţiei Române de Drift, iar la final a lucrat la un proiect de absolvire inedit. Alături de alţi elevi care se pregătesc să devină mecanici, a contribuit la recondiţionarea a 27 de biciclete colectate în campania #BicicletaMeseriasa, donate ulterior unor copii din centre de plasament din Braşov. Liceanul este un exemplu de #sepoate pentru că – în mai puţin de un an – a găsit puterea şi motivaţia necesare să devină elevul ambiţios care vrea să ajungă cât mai departe în meseria pe care a ales-o.

Parte din programul România Meseriaş

ă, iniţiat de OMV Petrom, Tabăra Meseriaşilor este un proiect bazat pe ateliere de dezvoltare profesională şi personală pentru elevii şi profesorii din clasele IX-XI din licee tehnologice şi şcoli profesionale. Până acum, în cele trei ediţii ale Taberei Meseriaşilor din Ţara lui Andrei (2015, 2016 şi 2017) au fost formaţi peste 700 de elevi (electricieni, constructori, operatori sondă, mecanici, bucătari-ospătari, croitori şi frizeri) şi peste 150 de profesori din peste 60 de licee tehnologice şi şcoli profesionale din judeţele Prahova, Gorj, Dâmboviţa, Bacău, Argeş, Buzău.

10 ani de responsabilitate socială

OMV Petrom sărbătoreşte anul acesta zece ani de când dezvoltă proiecte de responsabilitate socială. În această perioadă, compania a investit 49 de milioane de euro pentru dezvoltarea sustenabilă a comunităţilor din România. În cei 10 ani de responsabilitate socială, OMV Petrom a sprijinit proiecte din cinci domenii prioritare pentru dezvoltarea României: mediu, educaţie, sănătate, dezvoltare comunitară şi voluntariat.

DISTRIBUIȚI
loading...