Aflat deja la a doua ediţie, evenimentul OK! Designers 2017 a strâns, săptămâna trecută, laolaltă mai multe celebrităţi de la noi, atât vedete, cât şi designeri autohtoni. În cadrul petrecerii mondene care a avut loc la Avenue 48, din Capitală, au fost desemnate cele mai frumoase outfituri care reprezintă trendul New Romantic.

   În concursul care premiază creatori talentaţi de la noi şi muzele lor celebre, s-au înscris 12 designeri cunoscuţi români, care au realizat câte o ţinută specială pentru OK! Designers 2017. Adelina Pestriţu, Alina Eremia, Andreea Bănica, Anca Ţurcaşiu, Cătălina Grama, Diana Bart, Gina Pistol, Giulia sunt doar câteva dintre vedetele care au îmbracat ţinute unicat şi au fost votate de public. Designerii şi-au pus imaginaţia la treabă şi au creat ţinute diverse, sofisticate, glam, care flatează siluetele vedetelor şi le conferă un aer stylish.

   Printre cei 12 designerii români care au concurat anul acesta la Gala OK! Designers 2017 s-a aflat şi buzoianul Arthur Dinu, cu al său brand Marie Ollie, prezent în lumea fashion de la noi de trei ani. Arthur Dinu a concurat la gală cu o ţinută purtată de Andreea Bănică, o ţinută care propune neo-romantismul prin designul costumului alb din dantelă cu accente în stil victorian şi influenţe masculine.

   În urma voturilor publicului ţinuta propusă de buzoian s-a clasat pe locul III.    

Care sunt marii câştigători la OK! Designers 2017    

   După o competiţie acerbă în ringul fashion, premiul cel mare acordat de revista OK! a ajuns la designerul Alexandru Ciucu, care l-a îmbrăcat pe Codin Maticiuc. Pe podium au mai urcat Adelina Pestriţu şi Andreea Banică, care au fost mo­dele pentru Andra Turcanu, designerul brandului LouLou, şi respectiv Arthur Dinu, designerul brandului Marie Ollie.

   Pe Covorul Roşu de la OK! Designers 2017, vedetele autohtone s-au întrecut în ţinute care mai de care mai stylish, menite să atragă atenţia şi să arate înca o dată că stilul romantic nu se va demoda nicicând şi că se reinterpretează de la an la an.

   De-a lungul timpului, creaţiile buzoianului Arthur Dinu pentru Marie Ollie au fost purtate cu mândrie de mai multe vedete autohtone, prin­tre care Ilinca Vandici, Andreea Marin, Cosmina Păsărin, Flavia Mihăşan, Denisa Nechifor, dar şi Lili Sandu, Gina Pistol, Diana Bart, Diana Munteanu, Roxana Ciuhulescu, Tania Budi,  Adina Halas sau Valentina Pelinel.

    Absolvent al Liceului de Artă „Margareta Sterian” din Buzău, Arthur Dinu a urmat cursurile Facultăţii de Arte Decorative şi Design. După mai multe proiecte, buzoianul a colaborat, timp de trei ani, cu un brand cunoscut, Rhea Costa, însă a simţit nevoia de o schimbare. Şi-ar dori ca femeile care ţin la imaginea lor să fie elegante, nonşalante şi mereu actuale. Acestor femei li se adresează Arthur, buzoianul care a lansat Marie Ollie, brandul care vrea să schimbe modul de exprimare al femeilor prin ţinută.

DISTRIBUIȚI