27 de ani
de presa libera
Luni, Noiembrie 20, 2017 17:40 PM

Actualitate

Un buzoian a încercat să fugă de poliţişti, după ce maşina i-a fost trasă pe dreapta

de Vali MARINESCU
Actualitate  |
15.11.2017, 00:00
754

   Prima zi a săptămânii a fost cu ghinion pentru un buzoian de 44 de ani. Bărbatul s-a ales cu dosar penal după ce poliţiştii l-au oprit în trafic pe strada Horticolei. Ca urmare a verificărilor efectuate, a rezultat că autoturismul pe care îl conducea nu era înmatriculat pentru a fi condus pe drumurile publice şi, de asemenea, numerele de înmatriculare aplicate erau false. Maşina era radiată din circulaţie de prin 2013, fiind adusă din străinătate, iar în România nu i s-au mai făcut acte. Cel mai probabil în urma unei vânzări succesive, autovehiculul a ajuns în posesia buzoianului care i-a pus plăcuţele unei alte maşini şi aşa a circulat până luni seară, când poliţiştii l-au tras pe dreapta. Iniţial, bărbatul s-a conformat semnalelor poliţiştilor şi chiar a dat semne de cooperare, însă după ce a coborât din maşină a fugit de poliţişti. Nu a apucat însă să se îndepărteze de echipaj şi a fost imobilizat. Acum va trebui să dea socoteală în faţa legii.

   Tot luni, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Mărăcineni, a fost depistat de poliţiştii rutieri în timp ce se deplasa cu un autoturism pe raza municipiului Buzău, deşi acesta avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

   Poliţiştii au întocmit dosar penal în ambele situaţii sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare, respectiv conducerea unui autovehicul de către o persoană având suspendată exercitarea acestui drept.

   Tot în prima zi a săptămânii, în cadrul activităţilor desfăşurate, pentru abaterile constatate în trafic, poliţiştii au reţinut 18 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru următoarele 90 de zile.

   Astfel, pentru că nu au conştientizat necesitatea respectării regulilor de circulaţie privind acordarea priorităţii de trecere pietonilor, pentru efectuarea unor depăşiri neregulamentare, dar şi pentru conducerea autovehiculelor sub influenţa alcoolului, 14 conducători auto au predat permisele de conducere.

   Pe lângă punctele-amendă care le-au fost aplicate, împotriva a patru şoferi a fost luată şi măsura reţinerii permisului în vederea suspendării, pentru depăşirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise pe tronsonul de drum tranzitat.

   Cea mai mare viteză, 121 km/h, a fost înregistrată în localitatea Oreavu, de aparatul radar amplasat pe DN 2-E85, la volanul autoturismului fiind depistat un râmnicean în vârstă de 34 de ani.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Mișa (MFP): Evaziunea fiscală subminează sustenabilitatea economiei, taxarea corectă și competiția onestă
Luni, Noiembrie 20, 2017 17:37 PM

Evaziunea fiscală subminează sustenabilitatea economiei, taxarea corectă și competiția onestă, iar România va continua să susțină evoluția cadrului fiscal și îmbunătățirea instrumentelor de luptă împotriva evaziunii, a declarat, luni, ministrul Finanțelor Publice, Ionuț Mișa, la Seminarul de Formare în domeniul Schimbului de Informații organizat sub egida Forumului Global și a ANAF.

REPORTAJ Sibiu: A părăsit o multinațională, pentru o afacere de succes - bijuterii inedite din ceasuri, telefoane și laptopuri stricate
Luni, Noiembrie 20, 2017 17:33 PM

Una din cele mai căutate căsuțe din Târgul de Crăciun de la Sibiu este cea în care sunt expuse bijuterii inedite, realizate manual de brașoveanca Diana, cea care a părăsit o multinațională și a "meșterit" în ultimii cinci ani o afacere de succes, realizând aproape orice din piese provenind de la ceasuri, telefoane mobile și laptopuri stricate.

Ungaria susține că se confruntă cu un 'atac frontal' din partea lui George Soros
Luni, Noiembrie 20, 2017 17:12 PM

Ungaria se confruntă cu un 'atac frontal' din partea miliardarului american George Soros, care atacă țara prin intermediul organizațiilor sale neguvernamentale și al birocraților Uniunii Europene, a declarat vicepreședintele partidului de guvernământ Fidesz, Gergely Gulyas, relatează Reuters.

Plenul a aprobat ca legile cu incidență asupra Justiției să fie modificate numai în comisia specială condusă de Iordache
Luni, Noiembrie 20, 2017 17:10 PM

Plenul comun al Parlamentului a aprobat luni, cu 198 de voturi "pentru" și 119 "împotrivă", modificarea regulamentului Comisiei speciale privind sistematizarea, unificarea și asigurarea stabilității legislației în domeniul Justiției, astfel încât actele normative cu incidență asupra Justiției să fie modificate numai în această comisie.

CEPCB: Situația consumului de antibiotice la nivelul UE plasează România pe locul al patrulea, în scădere față de 2016
Luni, Noiembrie 20, 2017 17:09 PM

Situația consumului de antibiotice la nivelul UE plasează România pe locul al patrulea, în scădere față de anul precedent cu zece procente, însă situația rămâne "gravă" deoarece continuă creșterea rapidă a consumului de antibiotice de rezervă, care ar trebui să fie prescrise în ultimă instanță, se arată într-un studiu realizat de Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor, prezentat luni de prof. dr. Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
20 Nov, 13:38 nu cred
vasile a comentat pentru articolul Fostul senator de Buzău Teodorovici, printre martorii care au confirmat că Tel Drum este firma lui Dragnea:
Nu cred că se va finaliza dosarul Tel Drum. Dacă legea a fost făcută în așa fel încât eu să am o firmă și nimeni să nu știe că e a mea , cal care a gândit-o e consultant în Sicilia probabil. Camora și Nașul rămân fraeri pe lângă legiuitorii noștri. „Unde lucrezi?”-La tel drum! -„ce-i aia?”-o firmă care umblă Teleleu și face drumuri. „aha și cui e?”-a lui Teleleu Tănase! „cine-i ăla?” -nu se știe!!!
19 Nov, 13:34 observator
ionescu o. a comentat pentru articolul Toma: ,,Guvernul să desfiinţeze Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, un primar nu are nicio putere în realitate, doar în teorie“:
Observator pe naiba! Pus doar pe șicane de postac. E limpede că „nu vede pădurea din cauza copacilor”.N-ai cu cine să limpezești ceva din pricina tendințelor oportuniste...
19 Nov, 13:30 vin
ionescu o. a comentat pentru articolul S-a încheiat competiția pentru stabilirea județului-pilot / Buzăul va fi primul județ complet digitalizat la nivel școlar:
Nu e un zvon ci un proiect. Îngijorarea profesorilor e maximă...Unul-de educație fizică-se întreba cum va face sport cu tableta-n mână. Altul-diriginte- se plânge că n-are unde să le depoziteze în clase. Un profesor de matematică era fericit:„eu pot preda și face exerciții la tabletă, de acasă. Cineva -administratorul unei școli-s-a hotărît să se reprofileze pe depanare tablete.Informaticianul din altă unitate bănuie că tabletele nu vor fi de calitate și nici leptopurile. Un părinte era mânios :„Adică nu-i deajuns că fi-miu stă toată ziua acasă cu nasul în calculator, să-i văd și la școală?”O mămică zglobie a întrebat directoarea unei școli: „Da de jucat se vor mai juca elevii ăștia?”Oricum vor nu vor unii , VIN TABLETELE ȘI LEPTOPURILE!!! Să nu vă bateți pe ele...
Google PageRank Checker