UPDATE: După ore bune de negocieri, bărbatul din Săpoca a fost imobilizat fără a suferi vătămări. Marian Ivan, de 63 de ani, a fost ulterior transportat la Spitalul de Neuropsihiatrie din localitate și internat. La fața locului au acționat polițiști din cadrul Secției de poliție rurală Mărăcineni, un negociator și polițiști din cadrul IPJ Buzău-Serviciul pentru Acțiuni Speciale, precum și echipaje din cadrul ISU Buzău și SAJ.

Misiune contracronometru pentru polițiști la Valea Puțului, comuna Săpoca. Un bărbat de 63 de ani s-a încuiat într-o magazie a gospodăriei și amenință că se spânzură cu un lanț. La fața locului a fost chemată inițial o ambulanță însă cadrele medicale nu l-au putut convinge să renunțe la intenție, ulterior fiind solicitat sprijinul poliției.

Potrivit localnicilor, bărbatul, în vârstă de 63 de ani, ar fi recurs la gest în urma unei discuții cu sora lui, venită în vizită, despre o moștenire. La un moment dat, bărbatul s-a încuiat într-o magazie și a amenințat că se spânzură. Femeia a sunat la 112 și la fața locului a ajuns mai întâi un echipaj de la Ambulanță. Cadrele medicale nu au reușit să-l calmeze, motiv pentru care a fost nevoie de intervenția polițiștilor. La domiciliul bărbatului au fost direcționat și un echipaj de la ISU.

DISTRIBUIȚI
loading...