Aproximativ o lună a rămas până la startul noilor ediţii ale Ligilor Naţionale de handbal feminin şi masculin, iar protagonistele şi-au fixat deja programul ultimei etape a pregătirilor, meciurile amicale, atât de necesare în condiţiile în care aproape toate echipele vor porni la drum cu loturi mult modificate. Şi pentru fetele de la SCM Gloria, şi pentru băieţii de la HC Buzău, august este o lună plină, cu participări la tradiţionalele turnee amicale, care se vor succeda de la o săptămână la alta.

Handbalistele au bifat deja un „patrulater” la Cheile Grădiştei, în finalul stagiului de pregătire, alături de HC Zalău (23-19), SCM Craiova (18-22) şi Dunărea Brăila (24-24), iar în programul elevelor lui Dumitru Muşi mai figurează participarea la alte două turnee – Galaţi (10-11 august) şi Roman (17-18 august) -, dar şi o „dublă” cu Măgura Cisnădie.

Pentru HC Buzău, confirmată până acum este prezenţa la un turneu la Bacău (17-18 august). În funcţie de schimbările de ultim moment, programul poate suferi modificări.

Amicale SCM Gloria

  • 10-11 august: Turneu la Galaţi – Danubius Galaţi, Dună­rea Brăila, Unirea Slobozia, SCM Gloria
  • 17-18 august: Turneu la Roman – CSM Roman, Corona Braşov, Danubius Galaţi, SCM Gloria
  • 23 august: Măgura Cisnădie – SCM Gloria
  • 24 august: Măgura Cisnădie – SCM Gloria

Amicale HC Buzău

  • 17-18 august: Turneu la Bacău – Ştiinţa Bacău, CSU Suceava şi HC Buzău

Fetele încep pe 2 septembrie, băieţii, pe 5

Primele meciuri în Liga Naţională pentru cele două echipe buzoiene sunt programate la începutul lunii septembrie. În runda inaugurală a noului campionat, SCM Gloria va întâlni, la Sala Sporturilor, duminică, 2 septembrie, pe HCM Rm. Vâlcea, în timp ce HC Buzău va disputa primul meci al unei echipe masculine buzoiene pe prima scenă miercuri, 5 septembrie, în deplasare cu Minaur Baia Mare.

DISTRIBUIȚI
loading...