Atmosferă de sărbătoare în fața clădirii Muzeului Județean. În această seară a fost pus în funcțiune tunelul luminos amplasat pe aleea ce face legătura dintre Bulevardul Nicolae Bălcescu și clădirea în care au sediul Muzeul Județean și Teatrul „G. Ciprian”. Inițiativa aparține Consiliului Județean și este o premieră la Buzău. Tunelul luminos are 35 de metri și este iluminat cu 42.000 de becuri colorate.

      Sute de buzoieni au fost atrași de tunelul luminos și de colindele care au răsunat în difuzoare. Cei mai mulți dintre cei prezenți au ales să își continue seara cu o vizită la muzeu, în curtea căruia, în această perioadă, începând de pe 9 decembrie, va fi găzduit Târgul de Produse Tradiționale de Crăciun. De asemenea, în cadrul evenimentelor organizate de Consiliul Județean cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, Teatrul „G. Ciprian” va găzdui spectacole de teatru pentru copii și proiecții de filme Disney, la care intrarea va fi liberă, iar micii spectatori vor primi cadouri.

      Tot în această seară, clădirea Consiliului Județean a fost iluminată în roșu, galben și albastru cu ocazia Zilei Naționale a României.

DISTRIBUIȚI
loading...