27 de ani
de presa libera
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:54 PM

Monden

Trupa Şogoriţele, „reloaded“ într-o nouă componenţă

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
30.03.2017, 00:00
1622
  •    După şase luni de spectacole alături de Miruna Mircea, Andreea Păiş are o nouă colegă, cu aceleaşi nume, de aceeaşi vârstă cu ea şi aceeaşi profesie: inginer

   Iepuraşul a venit mai repede pentru impresarul Tudor Coman şi trupa buzoiană pe care o manageriază, Sogori­ţele, aducându-i o nouă colegă. Asta s-a întâmplat după ce Miruna Mircea, sosită în formaţia etno Şogoriţele în vară, a dorit mai mult afirmarea pe plan local şi, conform spuselor impresarului, „nu a putut face faţă deplasărilor şi programului muzical încărcat al trupei”.

   Nou-sosita Andreea David este inginer de profesie, are aceeaşi vârstă cu lidera trupei, Andreea Păiş (28 de ani) şi  cele două au programate deja spectacole în Capitală.

   „Nu au fost certuri, neînţelegeri, pur şi simplu Miruna nu s-a încadrat în programul trupei, preferând o trupă mai mică, cu spectacole doar pe plan local. Cred că cerinţele trupei erau conside­rate prea mari pentru ea, are doar 19 ani, programul era destul de încărcat, multe deplasări, şi a renunţat. Dar noua formula pot spune că s-a dovedit ca fiind deja WOW, Andree-le bucurându-se de un real succes la public. Fetele au făcut furori printre fanii genului etno-dance, prin melodiile foarte antrenante şi mai ales prin sex-appeal-ul lor. Şogori­ţele sunt, până de Paşte, pe afişele mai multor evenimente din Capitală şi câteva judeţe din ţară, mai puţin din Buzău, unde se pare că sunt agreate alte trupe“, a spus Tudor Coman.

Concerte de Paşti şi în vară, pe litoral

   Cât despre sărbătorile pascale, fetele vor cânta la târgurile tematice din Bucureşti şi de pe Valea Prahovei, semnând deja contractele şi pentru sezonul estival pe litoralul românesc.

   „La fiecare schimbare, noi sperăm lucruri bune, dar acum vreau să cred că dacă avem activitatea planificată până în octombrie, fetele vor da dovadă că sunt artiste profesioniste şi vor lăsa la o parte toate ­pro­blemele. Muzica trebuie să primeze!”, a mai declarat impresarul trupei.

Comentarii

ce impresar??? este un impostor (30 Mar, 15:23)
Ionut

Acesta este un impostor nu este un impresar. Va rugam sa dovediti cu acte ca acest este un impresar.

Raspunde
Un excroc ordinar (14 Jun, 09:08)
Marius Bucuresti

Este rusinis ca un ziar ca Opinia sa scrie despre un penal ca este impresar. Nu a fost niciodata cu acte in regula impresar. A fost doar organizator de spectacole si tepar. Intrebati trupa Nemuritorii, Muguri, Laura Lavric si multi altii care au suferit de pe urma acestui talhar. Am vazut de curand un articol.care scrie in mare parte despre el. https://www.buzau.net/stiri-buzau/buzoianul-tudor-coman-impresarul-care-a-pacalit-sute-de-artisti-si-primari-5560.html

Raspunde

Stiri Agerpres

Actrița Olga Tudorache a fost înmormântată cu onoruri militare
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:42 PM

Actrița Olga Tudorache a fost înmormântată sâmbătă, cu onoruri militare, la Cimitirul Bellu.

Dobre: ANAF va începe în scurt timp un control pentru a identifica toate companiile ce au avut contract cu Omnia Turism
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:36 PM

Agenția Națională de Administrare Fiscală va începe în scurt timp un control pentru a identifica toate companiile care au avut contract cu Omnia Turism, control care ar putea să fie finalizat în maximum două luni, a declarat, sâmbătă, ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre.

Consumul unei cantități mici de alcool ne îmbunătățește pronunția într-o limbă străină (studiu)
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:33 PM

Abuzul de alcool este, evident, nociv pentru sănătate. Cu toate acestea, consumul unei cantități mici poate îmbunătăți pronunția într-o conversație într-o limbă străină, au arătat cercetători britanici și olandezi într-un nou studiu publicat la 18 octombrie în revista Journal of Psychopharmacology.

Retro Parada Toamnei - sâmbătă și duminică în 27 de orașe din România
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:11 PM

Retro Parada Toamnei, un eveniment care încheie sezonul 2017, se desfășoară sâmbătă și duminică în 27 de orașe din România.

Afganistan: Cel puțin 56 de morți în atentatul comis împotriva unei moschei șiite la Kabul (nou bilanț)
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:05 PM

Atentatul comis vineri seara de gruparea jihadistă Statul Islamic (SI) împotriva unei moschei șiite din Kabul s-a soldat cu 56 de morți și 55 de răniți, potrivit unui nou bilanț furnizat de Ministerul de Interne afgan, relatează AFP.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
20 Oct, 19:31 Intalnirea cu un sportiv de geniu!
Un admirator a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari pentru intreaga cariera, d-nule Penu! Imi pare rau ca nu am participat la intalnire! Mi-as fi dorit sa-l vad! Pacat insa de faptul ca terenurile de fotbal si baschet din curtea liceului Hasdeu, care odinioara erau pline, chiar si in zilele de vacanta sau weekend acum putrezesc in paragina!
Google PageRank Checker