27 de ani
de presa libera
Vineri, Aprilie 28, 2017 01:26 AM

Monden

Trupa Şogoriţele, „reloaded“ într-o nouă componenţă

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
30.03.2017, 00:00
1383
  •    După şase luni de spectacole alături de Miruna Mircea, Andreea Păiş are o nouă colegă, cu aceleaşi nume, de aceeaşi vârstă cu ea şi aceeaşi profesie: inginer

   Iepuraşul a venit mai repede pentru impresarul Tudor Coman şi trupa buzoiană pe care o manageriază, Sogori­ţele, aducându-i o nouă colegă. Asta s-a întâmplat după ce Miruna Mircea, sosită în formaţia etno Şogoriţele în vară, a dorit mai mult afirmarea pe plan local şi, conform spuselor impresarului, „nu a putut face faţă deplasărilor şi programului muzical încărcat al trupei”.

   Nou-sosita Andreea David este inginer de profesie, are aceeaşi vârstă cu lidera trupei, Andreea Păiş (28 de ani) şi  cele două au programate deja spectacole în Capitală.

   „Nu au fost certuri, neînţelegeri, pur şi simplu Miruna nu s-a încadrat în programul trupei, preferând o trupă mai mică, cu spectacole doar pe plan local. Cred că cerinţele trupei erau conside­rate prea mari pentru ea, are doar 19 ani, programul era destul de încărcat, multe deplasări, şi a renunţat. Dar noua formula pot spune că s-a dovedit ca fiind deja WOW, Andree-le bucurându-se de un real succes la public. Fetele au făcut furori printre fanii genului etno-dance, prin melodiile foarte antrenante şi mai ales prin sex-appeal-ul lor. Şogori­ţele sunt, până de Paşte, pe afişele mai multor evenimente din Capitală şi câteva judeţe din ţară, mai puţin din Buzău, unde se pare că sunt agreate alte trupe“, a spus Tudor Coman.

Concerte de Paşti şi în vară, pe litoral

   Cât despre sărbătorile pascale, fetele vor cânta la târgurile tematice din Bucureşti şi de pe Valea Prahovei, semnând deja contractele şi pentru sezonul estival pe litoralul românesc.

   „La fiecare schimbare, noi sperăm lucruri bune, dar acum vreau să cred că dacă avem activitatea planificată până în octombrie, fetele vor da dovadă că sunt artiste profesioniste şi vor lăsa la o parte toate ­pro­blemele. Muzica trebuie să primeze!”, a mai declarat impresarul trupei.

Comentarii

ce impresar??? este un impostor (30 Mar, 15:23)
Ionut

Acesta este un impostor nu este un impresar. Va rugam sa dovediti cu acte ca acest este un impresar.

Raspunde

Stiri Agerpres

Joi, Ianuarie 01, 1970 02:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
27 Apr, 21:50 OMUL POTRIVIT INTR-UN LOC POTRIVIT
Ion a comentat pentru articolul Valeriu Șușnea, în conducerea Institutului Cultural Român:
Competenta, profesionalismul, dedicarea sunt calități indiscutabile pe care un manager le poate dovedi pentru a ocupa o funcție intr-un Consiliu de conducere, cum este cel al ICR. Doresc dlui Susnea sa ne vedem, de ce nu, in poziția de reprezentant ICR pe la New York sau așa ceva. Succes si felicitări!
27 Apr, 21:31 Incotro,PNL?
Viespea buzoiana a comentat pentru articolul Cristinel Romanescu, ales președinte PNL Buzău:
Probabil ca afacerile lui Cristi Romanescu vor prospera in continuare,dar PNL-ul "se va duce de rapa".Cine crede ca Romanescu poate fi un politician care sa scoata din mocirla morala in care se afunda PNL Buzau,ori este naiv,ori este rau intentionat.Asa cum il stiu pe Cristi Romanescu,este unpolitician pentru care e valabila zicala cu "interesu poarta fesu" si implicarea sa in politica are ca unica motivatie protejarea si dezvoltarea propriilor afaceri.In mod cert,el poate fi un bun manager,dar ca politician este precum un "pui de gaina" in mijlocul unui stol de ulii.Oricum,sunt ferm convins ca PNL-ul va insemna si va conta foarte putin in politica locala,iar reanimarea si revenirea dorite se amana sine die.
27 Apr, 20:10 Felicitari primului cetatean
Alt cetatean a comentat pentru articolul Înglodat în datorii la furnizori și la stat, Căminul de bătrâni de la Vintilă Vodă, în pericol iminent de desființare:
Bravo Domnul Marinescu , in sfarsit spune cineva ceva , ca pana acum totul a fost ,,secret de stat''
Google PageRank Checker