27 de ani
de presa libera
Sambata, August 19, 2017 23:18 PM

Monden

Trupa Şogoriţele, „reloaded“ într-o nouă componenţă

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
30.03.2017, 00:00
1564
  •    După şase luni de spectacole alături de Miruna Mircea, Andreea Păiş are o nouă colegă, cu aceleaşi nume, de aceeaşi vârstă cu ea şi aceeaşi profesie: inginer

   Iepuraşul a venit mai repede pentru impresarul Tudor Coman şi trupa buzoiană pe care o manageriază, Sogori­ţele, aducându-i o nouă colegă. Asta s-a întâmplat după ce Miruna Mircea, sosită în formaţia etno Şogoriţele în vară, a dorit mai mult afirmarea pe plan local şi, conform spuselor impresarului, „nu a putut face faţă deplasărilor şi programului muzical încărcat al trupei”.

   Nou-sosita Andreea David este inginer de profesie, are aceeaşi vârstă cu lidera trupei, Andreea Păiş (28 de ani) şi  cele două au programate deja spectacole în Capitală.

   „Nu au fost certuri, neînţelegeri, pur şi simplu Miruna nu s-a încadrat în programul trupei, preferând o trupă mai mică, cu spectacole doar pe plan local. Cred că cerinţele trupei erau conside­rate prea mari pentru ea, are doar 19 ani, programul era destul de încărcat, multe deplasări, şi a renunţat. Dar noua formula pot spune că s-a dovedit ca fiind deja WOW, Andree-le bucurându-se de un real succes la public. Fetele au făcut furori printre fanii genului etno-dance, prin melodiile foarte antrenante şi mai ales prin sex-appeal-ul lor. Şogori­ţele sunt, până de Paşte, pe afişele mai multor evenimente din Capitală şi câteva judeţe din ţară, mai puţin din Buzău, unde se pare că sunt agreate alte trupe“, a spus Tudor Coman.

Concerte de Paşti şi în vară, pe litoral

   Cât despre sărbătorile pascale, fetele vor cânta la târgurile tematice din Bucureşti şi de pe Valea Prahovei, semnând deja contractele şi pentru sezonul estival pe litoralul românesc.

   „La fiecare schimbare, noi sperăm lucruri bune, dar acum vreau să cred că dacă avem activitatea planificată până în octombrie, fetele vor da dovadă că sunt artiste profesioniste şi vor lăsa la o parte toate ­pro­blemele. Muzica trebuie să primeze!”, a mai declarat impresarul trupei.

Comentarii

ce impresar??? este un impostor (30 Mar, 15:23)
Ionut

Acesta este un impostor nu este un impresar. Va rugam sa dovediti cu acte ca acest este un impresar.

Raspunde
Un excroc ordinar (14 Jun, 09:08)
Marius Bucuresti

Este rusinis ca un ziar ca Opinia sa scrie despre un penal ca este impresar. Nu a fost niciodata cu acte in regula impresar. A fost doar organizator de spectacole si tepar. Intrebati trupa Nemuritorii, Muguri, Laura Lavric si multi altii care au suferit de pe urma acestui talhar. Am vazut de curand un articol.care scrie in mare parte despre el. https://www.buzau.net/stiri-buzau/buzoianul-tudor-coman-impresarul-care-a-pacalit-sute-de-artisti-si-primari-5560.html

Raspunde

Stiri Agerpres

Campionatul Angliei - Arsenal Londra, învinsă în deplasare
Sambata, August 19, 2017 23:07 PM

Echipa Arsenal Londra a fost învinsă la limită în deplasare, cu scorul de 1-0, de formația Stoke City, într-o partidă din cadrul etapei a 2-a a campionatului de fotbal al Angliei, disputată sâmbătă seara.

Ludovic Orban: Actualul guvern distribuie resurse pe care nu le are
Sambata, August 19, 2017 22:28 PM

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Ludovic Orban, și-a manifestat, sâmbătă, îngrijorarea față de creșterea gradului de îndatorare al României, el afirmând că actualul guvern "distribuie resurse pe care nu le are".

Ciclism: Turul Spaniei - Rohan Dennis, lider după prima etapă
Sambata, August 19, 2017 22:19 PM

Cea de-a 72-a ediție a Turului ciclist al Spaniei a debutat sâmbătă, la Nimes (Franța), cu un contra-cronometru pe echipe, pe distanța de 13,7 km, la finalul căruia australianul Rohan Dennis a preluat tricoul roșu rezervat liderului clasamentului general.

Torje și Grozav au marcat în campionatul Turciei
Sambata, August 19, 2017 21:36 PM

Jucătorii români Gabriel Torje și Gheorghe Grozav au marcat câte un gol pentru echipa lor, Karabukspor, în partida câștigată pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în fața formației Istanbul Basaksehir, sâmbătă, în cadrul etapei a doua a campionatului de fotbal al Turciei.

Proetnica: Zeci de copii și-au pus la încercare imaginația în cadrul unor ateliere creative diverse
Sambata, August 19, 2017 21:20 PM

Zeci de copii s-au perindat, timp de două zile, în cetatea Sighișoarei, în cadrul unor ateliere creative unde, indiferent de etnie, s-au aflat împreună cu reprezentanții Asociației Lumea Bună, aflați pentru prima oară la "Proetnica", festival aflat acum la cea de-a XV-a ediție.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
19 Aug, 22:24 Incredibil
Ionescu o a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Nu cred!!E o farsă!!!????
19 Aug, 22:04 Despre revocari
Profesor,fost director a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Orice nas isi are nașul
19 Aug, 20:05 Genunche
Vica a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Ministrul, in loc sa se intereseze de manuale si inceperea in bune conditii a noului an scolar s-a gandit la o noua prostie- revocarea celor 13 inspectori generali. Domnule prim mimistru , acesta este motivul sa-l destituiti pe Liviu Pop, daca se poate, tot prin fax. Liderii de sindicat ce fac? Sau le este frica de ,,sef``? Noi l-am facut ministru, cu cotizatia de la sindicat!
Google PageRank Checker