27 de ani
de presa libera
Luni, Iunie 26, 2017 06:42 AM

Monden

Trupa Şogoriţele, „reloaded“ într-o nouă componenţă

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
30.03.2017, 00:00
1497
  •    După şase luni de spectacole alături de Miruna Mircea, Andreea Păiş are o nouă colegă, cu aceleaşi nume, de aceeaşi vârstă cu ea şi aceeaşi profesie: inginer

   Iepuraşul a venit mai repede pentru impresarul Tudor Coman şi trupa buzoiană pe care o manageriază, Sogori­ţele, aducându-i o nouă colegă. Asta s-a întâmplat după ce Miruna Mircea, sosită în formaţia etno Şogoriţele în vară, a dorit mai mult afirmarea pe plan local şi, conform spuselor impresarului, „nu a putut face faţă deplasărilor şi programului muzical încărcat al trupei”.

   Nou-sosita Andreea David este inginer de profesie, are aceeaşi vârstă cu lidera trupei, Andreea Păiş (28 de ani) şi  cele două au programate deja spectacole în Capitală.

   „Nu au fost certuri, neînţelegeri, pur şi simplu Miruna nu s-a încadrat în programul trupei, preferând o trupă mai mică, cu spectacole doar pe plan local. Cred că cerinţele trupei erau conside­rate prea mari pentru ea, are doar 19 ani, programul era destul de încărcat, multe deplasări, şi a renunţat. Dar noua formula pot spune că s-a dovedit ca fiind deja WOW, Andree-le bucurându-se de un real succes la public. Fetele au făcut furori printre fanii genului etno-dance, prin melodiile foarte antrenante şi mai ales prin sex-appeal-ul lor. Şogori­ţele sunt, până de Paşte, pe afişele mai multor evenimente din Capitală şi câteva judeţe din ţară, mai puţin din Buzău, unde se pare că sunt agreate alte trupe“, a spus Tudor Coman.

Concerte de Paşti şi în vară, pe litoral

   Cât despre sărbătorile pascale, fetele vor cânta la târgurile tematice din Bucureşti şi de pe Valea Prahovei, semnând deja contractele şi pentru sezonul estival pe litoralul românesc.

   „La fiecare schimbare, noi sperăm lucruri bune, dar acum vreau să cred că dacă avem activitatea planificată până în octombrie, fetele vor da dovadă că sunt artiste profesioniste şi vor lăsa la o parte toate ­pro­blemele. Muzica trebuie să primeze!”, a mai declarat impresarul trupei.

Comentarii

ce impresar??? este un impostor (30 Mar, 15:23)
Ionut

Acesta este un impostor nu este un impresar. Va rugam sa dovediti cu acte ca acest este un impresar.

Raspunde
Un excroc ordinar (14 Jun, 09:08)
Marius Bucuresti

Este rusinis ca un ziar ca Opinia sa scrie despre un penal ca este impresar. Nu a fost niciodata cu acte in regula impresar. A fost doar organizator de spectacole si tepar. Intrebati trupa Nemuritorii, Muguri, Laura Lavric si multi altii care au suferit de pe urma acestui talhar. Am vazut de curand un articol.care scrie in mare parte despre el. https://www.buzau.net/stiri-buzau/buzoianul-tudor-coman-impresarul-care-a-pacalit-sute-de-artisti-si-primari-5560.html

Raspunde

Stiri Agerpres

Liberalii se reunesc pentru a stabili delegația și mandatul cu care merg la Palatul Cotroceni
Luni, Iunie 26, 2017 06:02 AM

Liberalii vor stabili luni delegația care va merge la consultările de la Palatul Cotroceni în vederea desemnării noului premier și mandatul acesteia, a declarat săptămâna trecută președintele PNL, Ludovic Orban.

Consultări la Palatul Cotroceni cu partidele parlamentare pentru desemnarea unui nou premier
Luni, Iunie 26, 2017 05:52 AM

Partidele parlamentare sunt invitate luni, la Palatul Cotroceni, pentru consultări cu președintele Klaus Iohannis în vederea desemnării unui candidat pentru funcția de prim-ministru.

Rezultatele la Evaluarea Națională vor fi afișate luni
Luni, Iunie 26, 2017 05:48 AM

Rezultatele la Evaluarea Națională vor fi afișate luni până la ora 16,00, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale.

Fostul ambasador al României în Italia va fi audiat la Comisia de anchetă privind alegerile din 2009
Luni, Iunie 26, 2017 05:46 AM

Fostul ambasador al României la Roma în timpul alegerilor prezidențiale din anul 2009 Răzvan Rusu va fi audiat luni de către Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009, a anunțat săptămâna trecută președintele comisiei, Mihai Fifor.

Social-democrații vor anunța luni numele noului premier; va fi validat la Comitetul Executiv
Luni, Iunie 26, 2017 05:30 AM

Social-democrații vor anunța luni numele noului premier, acesta urmând a fi validat de Comitetul Executiv Național care se va reuni la Palatul Parlamentului, după ce moțiunea de cenzură "România nu poate fi confiscată. Apărăm democrația și votul românilor" a fost adoptată miercuri în plenul reunit al Parlamentului.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
25 Jun, 21:06 Adevarata drama
mihalcea florina a comentat pentru articolul UPDATE Cardiologul Adrian Negoiță, găsit decedat, sâmbătă dimineață, la locuința de la munte:
Dumnezeu sa-l odihneasca in PACE!
25 Jun, 21:02 Romania intre doi "ticalosi "
Chiriac Cristina a comentat pentru articolul România, între doi „ticăloși“ *):
Sunt de acord ca amandoi sunt niste ticalosi ,ca Romania nu va deveni un stat de drept atata timp cat cei doi o vor conduce.....e pacat de romanii care nu sunt informati si voteaza cu ei in speranta ca va fi mai bine.
25 Jun, 16:25 funcția de dr
ilie a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
La mine la scoală directorul nu stie sa trimită un mail, sa facă un tabel, mereu e reclamat....si nimic..nimic ..si multe alte simplitati si incapacitatidin partea lui...colegii, nimic si ei..nu spun, bineînțeles . NIMIC!de teama răzbunării acestuia.Dar ei nu intelleg ca nu are ce sa le facă.Cât sa fii de indiferent?!
Google PageRank Checker