27 de ani
de presa libera
Luni, Octombrie 23, 2017 11:13 AM

Monden

Trupa Chihlimbar, aproape 200.000 de vizualizări în mai puţin de cinci luni (VIDEO)

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
28.09.2017, 00:00
395
  • Cele trei fete din trupa buzoiană au sărbătorit reuşita prin trei zile de cântări în Moldova

   Un video al trupei Chihlimbar, filmat în cadrul unei emisiuni tv, a reuşit să fie vizionat în mai puţin de cinci luni de peste 180.000 de fani. Pentru un artist de talie naţională nu înseamnă mai nimic, însă pentru buzoieni miile de vizua­lizări se adună în timp, iar cele 182.000 de vizionări la un simplu moment de interpretare din cadrul unei emisiuni este o reuşită.

   Iar pentru că astfel de ocazii de bucurie se săr­bătoresc tot prin muncă, Simona, Laura şi Alina au cântat un weekend întreg, prilej cu care le-au şi mulţumit pentru susţinere fanilor care le ascultă muzica.

   „E o realizare în peisajul muzical buzoian. Şi spun asta pentru că sunt clipuri care sunt muncite, lucrate, create şi tot nu ating acest număr de vizualizări. Iar acesta a fost, pur şi simplu, un decupaj din cadrul unei emisiuni de acum cinci luni, de la un post naţional de profil, dar într-adevăr piesa este una definitorie pentru trupă, este printre cele mai solicitate de pe albumul de debut al fetelor. Şi mai urmează veşti bune, cele trei se pregătesc acum să filmeze un videoclip complex cu trupa Nemuritorii, cei care le-au descoperit pe fete!”, a spus Vali Putere, cel care se ocupă de imaginea şi de clipurile celor două trupe.

     O trupă cu vechime în peisajul autohton de patru ani

    Cele trei fete care formează acum formula etno au trecut prin mai multe modificări în ceea ce priveşte componenţa, Laura Medeleanu şi Alina Dobre fiind „veteranele” trupei Chihlimbar. Cea de-a treia fată a avut mereu probleme cu nopţile pierdute, investiţiile făcute sau programul ce trebuia adaptat şi la cântări, şi la evenimente şi la filmări.

   „Sunt multe sacrificii ce trebuie făcute ca să poţi susţine o astfel de formulă, mai ales când cauţi notorietatea de început şi când vrei să te afirmi într-un peisaj deja «încărcat>. Nu numai vocea contează, ci şi ţinuta, seriozitatea, caracterul, do­rinţa, ambiţia, flexibilitatea programului, totul. Noi ne bucurăm că acum colega noastră, Simona Radu, care le-a înlocuit pe celelalte şase, este perfectă şi sper să depăşim şi pragul de 200 000 de mii, cu acest nou clip pe care îl vom filma alături de mentorii noştri, haiducii din trupa Nemuritorii”, a spus Alina Dobre.

   Fetele au deja primul album cu 14 piese scos pe piaţă, “Sunt nevastă de haiduc”, iar cât de curând vor intra în studio pentru un al doilea proiect original.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Muzicianul australian George Young, 'mentorul' trupei AC/DC, a murit la 70 de ani
Luni, Octombrie 23, 2017 11:02 AM

Muzicianul australian George Young, cunoscut ca 'mentor' trupei AC/DC, a murit la 70 de ani, potrivit unui anunț difuzat luni de legendara trupă de hard rock, citat luni de AFP.

MDRAPFE: AM POIM - proiecte de 69 milioane euro referitoare la ocrotirea ariilor naturale protejate
Luni, Octombrie 23, 2017 11:00 AM

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Infrastructura Mare (AM POIM) a primit, până la 16 octombrie, 62 de proiecte, în valoare totală eligibilă de 69 milioane de euro, care vizează elaborarea planurilor de management, seturilor de măsuri de conservare, planurilor de acțiune pentru ariile naturale protejate, informează un comunicat al MDRAPFE transmis luni AGERPRES.

Tenis: Clasamentul ATP - Marius Copil a coborât pe locul 78
Luni, Octombrie 23, 2017 10:56 AM

Tenismanul român Marius Copil a coborât patru locuri și se află pe poziția a 78-a în clasamentul mondial al jucătorilor profesioniști de tenis (ATP), dat publicității luni.

PORTATIV ROMÂNESC: Bianca Ionescu
Luni, Octombrie 23, 2017 10:53 AM

Soprana Bianca Ionescu s-a născut la 20 mai 1961. A absolvit Liceul de muzică nr.1 din București în 1978, apoi a urmat cursurile Conservatorului de muzică "Ciprian Porumbescu", la clasa de canto a Artei Florescu, absolvind facultatea în 1983, potrivit site-ului www.opereta.ro.

Auto: Verstappen a calificat drept "stupide deciziile care ucid Formula 1" după penalizarea sa
Luni, Octombrie 23, 2017 10:53 AM

Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) a denunțat, duminică, decizia juriului Marelui Premiu al Statelor Unite care l-a penalizat cu cinci secunde și a fost privat de locul al treilea pe podium, apreciind că "aceste decizii stupide ucid Formula 1", a spus el cu regret.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Oct, 08:50 Scutirea populaţiei de la plata apei meteorice este „apă de ploaie”!
Pixelu cu prosteli a comentat pentru articolul Buzoienii, deschizători de drumuri? Scutirea populaţiei de la plata apei meteorice ar putea deveni lege:
UAT Municipiul Buzău (Primăria Municipiului Buzău), acționarul majoritar al Companiei de Apă Buzău S.A., dă dovadă de maximă ipocrizie. Dacă Toma ar dori ca buzoienii să beneficieze de tarife mai mici atunci ar renunța la redevența de 1% pe cifra de afaceri pe care trebuie să o plătească operatorul acționarilor și care este parte integrantă în algoritmul de calcul al tarifului perceput de operator. Peste tot, în țările suverane, se adoptă principiul non-profitului în administrarea utilităților publice. Doar în țări asociate neocolonialismului se mai întâlnesc contracte de parteneriat public privat sau contracte de concesiune. În cazul nostru, ca să nu bată la ochi, le-au botezat contracte de delegare.
În Contractul de Delegare la Art. 39-2. (pag.34) găsim un text legat de redevență. Ce caută redevența de 1% pe cifra de afaceri? Chipurile primăria se luptă pentru tarife mai mici pentru populație dar vrea o parte din profitul operatorului unde este acționară, profit care se obține tocmai de la populație. Ce dovadă mai clară de prosteală vreți!
23 Oct, 02:09 Actuala stagiune - revitalizare teatrală sau menţinerea aceluiasi fundal cenuşiu?
Nik Şimandan a comentat pentru articolul „Tele-Encounters”, proiectul Teatrului „G. Ciprian”, o premieră mondială lansată în prezenţa partenerilor din Spania şi Portugalia:
Dar mai mult teatru, la nivel de institutie profesionistă de spectacole, când o sa avem? Stie cineva, la aceasta oră , ce proiecte ne oferă Teatrul "George Ciprian"în actuala stagiune? Vom asista la vreo premieră...proprie? Când? Că doar stagiunea s-a deschis demult - cel puţin la celelalte teatre similare din ţară. Nu există niciun panou sau afişier care să menţioneze măcar un spectacol teatral pe săptămână, ca ofertă pentru marele public -aşa cum s-ar cuveni din partea acestei importante instituţii cu profil educaţional expres!
22 Oct, 16:24 Sigur
Eu a comentat pentru articolul Catedrala Arhiepiscopală, prădată de hoți. Ce sumă au sustras:
Sigur e unul școlit la pușcăriile țării, trăit în mizerie, eliberat înainte de termen și care are ceva habar de furtul bine acoperit...
Google PageRank Checker