În zilele de 19,20 şi 21 aprilie, în Piața Dacia, Chef Cristi Ice (Cristi Dobre), reprezentant local ANBCT Buzău – Zona Muntenia, membru WACS (World Association of Chef’s Societies), membru Guerrrila Cooking (asociație de bucătari profesioniști  le propune buzoienilor să participe la Festivalul peștelui și fructelor de mare – Ice & Fire Street Food.

„În cele trei zile de festival, buzoienii vor avea ocazia de a savura deopotrivă mâncăruri exotice și preparate tradiționale din zonele pescărești ale României.

Celor care ne vor răspunde invitației le vom pregăti bunătăți precum midii în sos de vin, creveți tempura, doradă și păstrăv pe pat de sare, somon și creveți Black Tiger Teriyaki, storceag de nisetru, Paella, Jambalaya și multe alte preparate din pește și fructe de mare”, spune Chef Cristi Ice (Cristi Dobre).

Sâmbătă, Chef Cristi Ice va avea un show culinar împreună cu echipa de la Guerilla Cooking din Brașov, demonstrație în cadrul căreia vor prezenta, de la A la Z, rețeta Storceagului de nisetru.

DISTRIBUIȚI
loading...